US Nutrition Blogger Steve Cooksey Face Jail for Nutritional Advice

  0

  Steve Cooksey a nutrition blogger in North Carolina USA is facing jail time for giving out nutritional advice on his blog. Government people say he needs a “license” to offer dietary advice. The person targeted in this censorship agenda is the featured guest on today’s Robert Scott Bell Show, also being broadcast on www.NaturalNewsRadio.com

  Steve Cooksey was hospitalized with diabetes in February 2009, he decided to avoid the fate of his grandmother, who eventually died of the disease. He embraced the low-carb, high-protein Paleo diet, also known as the “caveman” or “hunter-gatherer” diet. The diet, he said, made him drug- and insulin-free within 30 days. By May of that year, he had lost 45 pounds and decided to start a blog about his success.

  Read more

   


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelLäkemedelsindustrin bötfälls igen – 1,2 miljarder USD i böter för Risperdal
  Nästa artikelSeminarium: Egenvård och integrativ medicin 4 maj 2012 Stockholm
  NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer