USA: myndigheterna slår allt hårdare mot naturfarmare

2

natural farming at war

Det sker en mycket obehaglig utveckling i USA där myndigheterna gång på gång attackerar små naturfarmare. Myndigheterna i USA försöker förtrycka naturfarmare och det sker genom att polismyndigheterna inkopplas och att inspektörer gör oanmälda besök vars syfte tycks vara att skrämma farmare till att överge naturlig produktion.

Idag rapporterar Mike Adams från Natural News hur en farmare hotades av den lokala polisen att avliva alla sina djur:

There is total outrage echoing nationwide over the State of Michigan and its Dept. of Natural Resources (DNR) forcing small-scale Michigan ranchers to destroy their entire livestock herds.

One farmer wrote, nearly in tears, how he was forced to shoot 20 pregnant sows and piglets in order to avoid being arrested as a felon by Michigan tyrants.

“I have killed all my hogs,” he wrote in an email acquired by NaturalNews. “All [DNR] saw were dead hogs laying around from my mass slaughtering. It took 12 guys 4 times in there to kill all of them, sows with young, Pregnant sows, dozens of piglets, and old mature boars. It has been a sad few weeks. Does anyone know what it feels like to open fire on 20 baby piglets in one group which weigh between 5 lbs and 15 lbs. They are so adorable and cute…”

This is from the direct order of DNR director Rodney Stokes who ordered the armed raids on Michigan ranchers.

Omfattningen på dessa angrepp mot småfarmare ökar enligt Mike Adams och det visar att storindustrins intressen styr myndigheterna och dessa försöker få bort alternativproduktionen från kartan.

Den verkliga agendan – en total destruktion av naturlig produktion

There is an agenda of control, tyranny, economic destruction and public brainwashing. There is an agenda at work today to destroy America’s farms and the small-farmer agricultural sector in its entirety. The federal government wants nothing left but a centralized corporate-controlled genetically modified factory food monopoly, where food is stripped of all its nutrient value and contaminated with GMOs, MSG and other toxic chemicals. Michigan’s DNR is playing right into this agenda with its attempt to crush and outlaw local pig ranching (for starters). Learn more


Relaterat i NewsVoice

Naturfarmare i USA attackeras av polis och hotfulla myndigheter

FDA destroyed business of Amish natural raw milk farmer

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Bo Valhjalt
Gäst
18 april 2012 kl 16:36

Vi kan nte känna osssäkra här heller. Angrepp på försäljare av råmjölk har förekommit. så har Socialstyrelsen och Vetenskapsrådet samverkat i smutskastningskampanjer mot forskare i opposition till nätverkens cinsensussanningar. Allt kan hända här, åtminstone i vetenskapens namn!

anders s
anders s
Gäst
17 april 2012 kl 14:11

“Omfattningen på dessa angrepp mot småfarmare ökar enligt Mike Adams och det visar att storindustrins intressen styr myndigheterna och dessa försöker få bort alternativproduktionen från kartan.”

…inget nytt under solen…