Myten om polio – Miljögifter och marknadsföring av vaccin

3
962

Janine Roberts är en undersökande journalist som under många år undersökt orsaken till polio. Med stöd av forskare  fann de att orsaken var miljögifter. Minskningen av polio berodde inte på vaccinering utan på att läkare felaktigt klumpade ihop flera olika sjukdomar som ”polio”. När diagnoserna rättades ”försvann” sjukdomen. Läkemedelsindustrin tog sedan äran bakom försvinnandet av ”polio” genom smart marknadsföring. Myten om vaccinet som ”räddade världen” var därmed i rullning. 

Janine Roberts fann att:

  • Utbrotten av polio, under första hälften av 1900-talet, i första hand orsakades av mänsklig miljöförstöring genom till exempel DDT, pesticider, kvicksilver, bly och arsenik.
  • Polio kan botas om symptomen betraktas som en sjukdom orsakad av gifter.
  • Sjukdomen inte stoppats av vaccinet utan döljs genom förändrad diagnos. Från början räknades en rad olika influensasymtom som polio. Exempel på tillstånd som tidigare hade räknats som polio var: CP, hjärnhinneinflammation, ryggmärgsinflammation, nedbrytning av nerver och förlamningar. När diagnoserna för vad som var polio ändrades så ”försvann” sjukdomen. Numera räknas det endast som polio om ett vilt poliovirus upptäcks i feces och förlamningen kvarstår i minst 60 dagar.

polio graf

Jim WestHealth And Research Publications | Bildkälla

Slutsatsen blev, enligt Janine Roberts, att vaccinet inte bara är verkningslöst utan dessutom farligt på grund av de giftiga föroreningar och tillsatser vaccinet innehåller. Graferna ovan kommer från forskning sammanställd av Jim West.

”Polio is a devastating disease; the preferred method for fighting it is vaccination. Yet there is a mass of historic evidence that suggests it is not caused by a virus but by industrial and agricultural pollution”. Janine Roberts

Läs mer på Vaccin.me

Janine Roberts om polio


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. 1957 blev vi vaccinerade mot polio i skolan…åtta månader senare var mitt liv förstört…11 år gammal…jag fick akut ont i alla leder…låg inlagd på reumatologen i Lund från och till i 4 år…men ingen läkare kopplade ihop poliovaccinet med min sjukdom, på den tiden…eller så visste man, men höll käften…sjukdomsförloppet var mycket aggressivt, fick t.o.m. blodtransfusioner för att klara livhanken…så småningom vände det och jag kom upp på benen igen, efter mycket hård och tuff sjukgymnastik…men sviterna efter sjukdomen gjorde mig i princip arbetsoförmögen och till ”fattighjon”… så var väldigt restriktiv med vaccin..det kan förstöra ditt liv !

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här