Aspartame cause birth defects according to another repressed FDA document

  1

  Celia FarberA long repressed 1970s FDA memo reveals the hidden and very damning data on aspartame and birth defects. But there is more. The investigating journalist Celia Farber digs into the shadowy world of food additives.

  Before you continue reading her latest article, know this:

  The introduction of aspartame into the foods of USA began in 1981. Since then the incidence of Alzheimer’s has increased 100 fold. Autism has increased 25 times. Autoimmune diseases have reached epidemic proportions, with Lupus (SLE) up 300%, and Multiple Sclerosis, Type II Diabetes and Rheumatoid Arthritis is out of control. Cancers, the hallmark of formaldehyde exposure, have exploded. Skin cancer has shot up over 400%, liver cancer has tripled, kidney cancer has doubled, and breast cancer is up 50%. The list goes on according to Dr. Woodrow C. Monte, Professor Emeritus of Food Science and Nutrition from Arizona State University who explains much more in his book: “While Science Sleeps”.

  Celia Farber:  “This Is A Crime–” Whistleblower Monte Blows Open Ugly Truth About Aspartame


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelSvensk sjukvård: Läkare uppmanar patient att undvika Huddinge sjukhus – vården är för dålig
  Nästa artikelVaccinerat barn var det enda som blev smittat och dog
  Celia Farber är journalist, författare och redaktör baserad i New York, som växte upp i Sverige och New York. Farber har skrivit om en rad olika ämnen för SPIN, Rolling Stone, Esquire, Harper´s, Salon, New York Press och många fler. Hon är värd för en show som heter "Radio Free Science" varje fredag vid kl 15.00 på ProgressiveRadioNetwork.com. År 2008 vann Celia Farber “Semmelweis International Society Clean Hands Award” för undersökande journalistik.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  1 Kommentar
  Äldst
  Nyast Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  ruben
  ruben
  Gäst
  14 juni 2012 kl 22:45

  Ytterligare ett allvarligt begånget brott mot mänskligheten. När skall de skyldiga ställas inför rätta?