Forecast: CIA will commence war provocation campaign in Syria middle/end of June 2012

publicerad 14 juni 2012
- av Torbjörn Sassersson red.

Syria map

Member States of NATO and the GCC are preparing a coup d’état and a sectarian genocide in Syria. The purpose is to start a Middle East war.

“Perhaps as early as Friday, June 15, the national TV stations will broadcast TV programs created by the CIA. Studio-shot images will show massacres that are blamed on the Syrian Government, people demonstrating, ministers and generals resigning from their posts, President Al-Assad fleeing, the rebels gathering in the big city centers, and a new government installing itself in the presidential palace.”

Source: Voltairenet.org

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Karins kommentarer väcker många bra frågor tycker jag.
  Man tycks ana ett likartat mönster i händelserna Syrien och Libyen. Ett mönster som inte riktigt överensstämmer med vad man tycker, ett naturligt förlopp. Dels de utsatta civila och samtidigt “de tungt beväpnade rebellerna i Syrien och Libyen”. Var får de vapen ifrån? Vilka krafter förser rebellerna med tunga vapen? Om nu många av rebellerna är fast övertygade om att uppenbara orättvisor kräver att bekämpa regeringen, så kan det ändå vara “falska” krafter som förser dem med vapenmakt. Vad uppnår de? Otaliga civila offer vad jag kan se, men det kan även vara regeringens mål att få dem framstå som nageln i ögat. Jag vet inte alls faktiskt. Hur skall man veta? Om internationella media inte går att lita på, så är vi ute och virrar i mörkret ( som vanligt kanske )… Skulle inte Ryssland förse Syriens regering med mer vapen nu ( robotsystem och annat )? Då kan man undra, vad försiggår egentligen i kulisserna? Ser Ryssland ett hot från Väst igen eller ser de ett hot om att demokratin kan stärkas till deras förfång?
  Eller ligger återigen ekonomiska intressen bakom, vad den ekonomin nu kan vara?
  Eller har de sympatier enbart för att de är vänner sedan tidigare?
  Kan någon räta ut hur det ligger till egentligen? Kan det vara så att inblandade inte vill svara på frågorna förrän de uppnått sitt ursprungliga syfte. En illusorisk politisk seger med militära medel, som kommer kosta oerhörda civila offer. Till vilken nytta för människorna där? Jag tycker FN och andra internationella fredsrörelser har en uppgift här. Ta t.ex. reda på sanningen om vad som gör att regeringen verkar bekämpa sin befolkning med brutal vapenmakt. Eller kan det vara en omöjlig uppgift nu?
  Ja jag vet att mina frågor och betraktelser är naiva i sammanhanget, men jag vet inte bättre. Är övertygad om att det finns några som vet ganska bra och är hjärtligt välkomna med svar.

  • Jag tycker att det är mycket rimliga frågor! Min uppfattning är att varken FN eller de internationella fredsrörelserna är opartiska längre. Om de nu någonsin varit det är också en fråga.. Till exempel har otaliga gånger situationen i Palistina tagits upp, där Israel i åratal bedrivit en politik som verkligen kan kallas för brott mot mänskliga rättigheter, med beskjutning av civila, skolor och sjukhus, samt sanktioner som gör att befolkningen drabbats av brist på mat, medicin och läkarvård. Man har t o m beskjutit och bordat fartyg med mat från frivilliga och därmed hindrat hjälp till den nödställda befolkningen, men varken FN eller “the International Community” (som Amerika, Israel, NATO och deras allierade Arabländer verkar kallas kallas för..) finner det behjärtansvärt eller ens nödvändigt att ingripa där!

   Inte heller reagerar “den internationella församlingen” på USAs drönar-attacker som varje vecka dödar några Pakistanier eller Afghaner! Per månad blir det minst ca 20-40 stycken. Men visst ja: Man jagar terrorister, så då kan det inte hjälpas att det blir civila offer!

   Det tycks vara så att China och Ryssland inte uppskattar den neo-kolonialism som väst idag bedriver och det med rätta, för efter Syrien och Iran är de väl rädda för att det blir deras egen tur! Ryssland har visst betalt av sin skuld till världsbanken nu och USA lär vara skyldig Kina 7-8 trillioner dollar, så vad bättre att bli av med en skuld än att starta ett krig? Det funkade ju med Libyen, man kallade helt enkelt statens investeringar för “Khadaffi-pengar” och därmed var den saken ur världen…

   Jag försökte posta ett inlägg på den nya artikeln om Syrien, det gick inte, men jag hade länkat till det här klippet med McCain där han säger att USA “stöttar “rebellerna” med vapen och utrustning, precis som i Libyen”. Kan det sägas tydligare???
   http://www.youtube.com/watch?v=j-pSKooa7jo

 • I stället kan ni lyssna på denna belgiske journalist (om ni inte redan gjort det), där han talar om medias/västs definition av en “bra arab” och att krigen mot Vietnam, Jugoslavien, Irak, Afghanistan föregicks av media-lögner! Klockrent!
  http://www.youtube.com/watch?&NR=1&v=v8YKFRrB06Y

  Sedan vill jag påpeka att man inte har hittat några bevis för att Khadaffi hade några utländska (privata) bankkonton, och jag tror mer på honom än reportrar från BBC; CNN; ABC… Denna bit var bortklippt från deras intervju, fast BBC påstod att de visade intervjun i sin helhet! Men som sagt, vem tror på BBC, eller BigBrotherCompany, som någon så träffande kallade dem!

  http://www.youtube.com/watch?&NR=1&v=qWy1aftGmws

 • Om det nedanstående artikel är sann, kommer man att köra en”Wag the Dog” mot Syrien mycket snart, kanske redan idag! Man planerar att stänga av Syriens satellitsändningar, både statliga och privata, och ersätta dem med studioinspelade “program” som visar hur regering flytt, parlamentet upplöst, massakrar utförda av regeringsstyrkor, etc. Möten tycks redan ha hållits med BBC, Al Jazeera, CNN… Mao en komplott i stor skala.
  http://www.activistpost.com/2012/06/syria-impending-false-flag-media-psyop.html

  BBC drog sig inte för att för några veckor sedan sätta upp en bild på sin nyhetssida som de hävdade var från massakern i Houla. Det är bara det att fotografen gick ut och påpekade att bilden var från Irak 2003! Lite snopet för BBC kanske, men ingen ursäkt eller dementi!
  http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/9293620/BBC-News-uses-Iraq-photo-to-illustrate-Syrian-massacre.html

  Man sände även prefabricerade bilder från Libyen i fjol! Så efter tidigare “lyckade” insatser mot Libyen, har det (trots desperata försök) inte gått som man planerat i Syrien. Dessa stater med frihetsälskande “rebeller” och “despotiska” ledare har gemensamt att de inte har några skulder till världsbanken och styrs av ledare som inte bugar för västs “demokrati”.

  Allt medan man i väst inte höjer ett ögonbryn när regeringstrupper i Bahrain och Jemen skjuter på sina OBEVÄPNADE demonstranter, så ömmar man för de tungt beväpnade rebellerna i Syrien och Libyen! Ingen som tycker det låter konstigt??

  Efter Syrien är det Irans tur! Den lilla, hårt trängda grupp som styr utanför demokratin har inget emot ett tredje världskrig, tvärtom! Vi kan väl inte vara så sövda av TV och hot om “ekonomisk kris” att vi låter det hända en gång till??!

  Låt bankerna rasa! Det gjorde Island för några år sedan, nu är de på väg uppåt. Staten där valde att satsa på sin egen befolkning istället! Varför ska vi låna pengar (från samma banker) till att “baila” ut banker, som mycket medvetet har spekulerat över sina tillgångar?? Vi måste hålla ihop, agera/handla mer lokalt och människa till människa, samt sprida nyheter så folk får en chans att på egen hand tänka och se den större bilden!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *