Midsommardagens underhållning

publicerad 24 juni 2012
- av Torbjörn Sassersson red.

Midsommaraftonens vackra väder förbyttes under midsommardagen i ett molnigt, kallt duggregn.
Skönt, då slapp jag göra den där tråkiga promenaden. Istället blev det mycket TV. Spanien slog programenligt Frankrike.
Långfilmen August Rush var på väg att bli något bra men slutade i en slags besvikelse. Den var för sentimentalt romantiserad pekoral. Dock fick den mig att minnas min egen barndom och vilken betydelse musikskapande hade då. Pianot blev mitt syre och min luft. Mitt sätt att avreagera mig och fly. Senare på kvällen kom bilderna från barndomen fram och påminde mig om betydelsen av Att lyssna.
Börje Peratt


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *