Noam Chomsky, Julian Assange and Tariq Ali on the State of the World

1
170

Stöd NewsVoice The discussion aims to pinpoint the state of the world, where it is going next, the present health of democracy and the significance of the war machine, media and the world protests against regimes.

Source: Assange.rt.com

Tariq Ali (1943-) is a British Pakistani military historian, novelist, journalist, filmmaker, public intellectual, political campaigner and activist.

Noam Chomsky (1928-) is an American linguist, philosopher, cognitive scientist, historian, and activist.

Julian Assange (1971-) is an Australian computer programmer, political activist, publisher, journalist and founder of Wikileaks.

Julian Assange, Noam Chomsky, Tariq Ali


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Jag gjorde ett ärligt försök att lyssna till dessa tre herrar idag men måste säga att det var det mossigaste och gubbigaste jag har hört på länge. Ska de nå ut till några andra än såna som är lika mossiga som de själva måste de faktiskt skärpa till sig lite. Det funkar inte att sitta och mala på i samma tonläge och ”verka viktig” om man vill att någon lyssnar till det man snackar om. Synd på Assange, för han har nog ett och annat intressant att säga annars.

    Jag kom på mig själv med att försvinna bort flera gånger.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här