Brottningsvärlden behöver förändras

  0

  En debatt kring idrottens moral och värdegrund inom brottningen som jag tagit upp på min sportblogg, har sina likheter med den film vi gjorde för några år sedan.
  Ja, egentligen var det snarare ett projekt som omfattade film, Bella & Real – The Movie. Se film trailers här: Bella & Real – The Movie. Här ingick boken Coacha Unga (bokus) (Adlibris) och seminarier inom projektet Fred Börjar Hemma
  En av de drabbade brottartjejerna på elitnivå vill anmäla förbundet för diskriminering en annan av de mest kända, en mångfaldig mästare vill nu tävla för ett annat land och det påminner om den slags landsflykt som människor genomför då de inte längre anser sig ha möjligheterna att förverkliga sina drömmar i sitt eget land. Även detta har jag skrivit om och skildrat både i text, musik och film.
  Musiken på youtube: Musikvideo Fri i främmande land
  Texten här
  Debatten på Facebook har tydliggjort vilken Jantekultur och manschauvinism som präglar just brottningsvärlden.
  Börje Peratt

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer