Dr Annika Dahlqvist: Livsmedelsverket propagerar mot LCHF

  1
  122

  Annika DahlqvistLivsmedelsverket går ut med motpropaganda mot LCHF.  En enhetschef på Livsmedelsverket säger att de blir oroliga om fettrika dieter blir till en livsstil resten av livet. SLV säger att de lutar sig mot hela världens samlade vetenskap

  ”Det är ju det jag säger, att hela världens samlade kostetablissemang säger att naturligt mättat fett är farligt för hälsan, och det tillåts inget budskap som motsäger det.  En forskare som producerar forskning som motsäger myten om det mättade fettets farlighet lever farligt. Den kan bli utesluten ur forskargemenskapen och förhindras i sin fortsatta forskning.” / Annika Dahlqvist

  Läs mer

   


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  1 KOMMENTAR

  1. ”Livsmedelsverket säger att de blir oroliga om fettrika dieter blir till en livsstil resten av livet.” Man blir rörd till tårar över SLV:s omtänksamhet om vår hälsa….
   ”SLV säger att de lutar sig mot hela världens samlade vetenskap.” Absolut! Och vi är naturligtvis enormt tacksamma att vi kan lita på SLV:s integritet och kompetens…..

   Vad som är förvånande är inte det korrupta Livsmedelsverkets uttalanden, utan att folk överhuvudtaget bryr sej om dem. Och än värre – tar dem på allvar!!

   Ingen borde bli förvånad att LSV nu går ut med en lögnaktig kampanj för att skrämma bort folk från LCHF-kosten.

   Vill du bli sjuk? Följ då Livsmedelsverkets kostråd !!

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här