Dr Annika Dahlqvist: Livsmedelsverket propagerar mot LCHF

  1

  Annika DahlqvistLivsmedelsverket går ut med motpropaganda mot LCHF.  En enhetschef på Livsmedelsverket säger att de blir oroliga om fettrika dieter blir till en livsstil resten av livet. SLV säger att de lutar sig mot hela världens samlade vetenskap

  “Det är ju det jag säger, att hela världens samlade kostetablissemang säger att naturligt mättat fett är farligt för hälsan, och det tillåts inget budskap som motsäger det.  En forskare som producerar forskning som motsäger myten om det mättade fettets farlighet lever farligt. Den kan bli utesluten ur forskargemenskapen och förhindras i sin fortsatta forskning.” / Annika Dahlqvist

  Läs mer

   

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Lars K
  Lars K
  Gäst
  6 augusti 2012 kl 15:48

  “Livsmedelsverket säger att de blir oroliga om fettrika dieter blir till en livsstil resten av livet.” Man blir rörd till tårar över SLV:s omtänksamhet om vår hälsa….
  “SLV säger att de lutar sig mot hela världens samlade vetenskap.” Absolut! Och vi är naturligtvis enormt tacksamma att vi kan lita på SLV:s integritet och kompetens…..

  Vad som är förvånande är inte det korrupta Livsmedelsverkets uttalanden, utan att folk överhuvudtaget bryr sej om dem. Och än värre – tar dem på allvar!!

  Ingen borde bli förvånad att LSV nu går ut med en lögnaktig kampanj för att skrämma bort folk från LCHF-kosten.

  Vill du bli sjuk? Följ då Livsmedelsverkets kostråd !!