Dr Annika Dahlqvist: Livsmedelsverket propagerar mot LCHF

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 6 augusti 2012
- Torbjörn Sassersson red.

Annika DahlqvistLivsmedelsverket går ut med motpropaganda mot LCHF.  En enhetschef på Livsmedelsverket säger att de blir oroliga om fettrika dieter blir till en livsstil resten av livet. SLV säger att de lutar sig mot hela världens samlade vetenskap

“Det är ju det jag säger, att hela världens samlade kostetablissemang säger att naturligt mättat fett är farligt för hälsan, och det tillåts inget budskap som motsäger det.  En forskare som producerar forskning som motsäger myten om det mättade fettets farlighet lever farligt. Den kan bli utesluten ur forskargemenskapen och förhindras i sin fortsatta forskning.” / Annika Dahlqvist

Läs mer

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • “Livsmedelsverket säger att de blir oroliga om fettrika dieter blir till en livsstil resten av livet.” Man blir rörd till tårar över SLV:s omtänksamhet om vår hälsa….
  “SLV säger att de lutar sig mot hela världens samlade vetenskap.” Absolut! Och vi är naturligtvis enormt tacksamma att vi kan lita på SLV:s integritet och kompetens…..

  Vad som är förvånande är inte det korrupta Livsmedelsverkets uttalanden, utan att folk överhuvudtaget bryr sej om dem. Och än värre – tar dem på allvar!!

  Ingen borde bli förvånad att LSV nu går ut med en lögnaktig kampanj för att skrämma bort folk från LCHF-kosten.

  Vill du bli sjuk? Följ då Livsmedelsverkets kostråd !!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *