Celia Farber’s Assange Extradition Fact Sheet

0

Celia FarberI would like to recommend readers interesting in the Assange case to have look at this excellent fact sheet.

“This list of 15 facts is mostly based on information originally put together by Christine Assange (twitter account: @AssangeC), and it covers crucial aspects about irregularities and political interest in Sweden’s extradition case against Julian Assange. These important details are often ignored or misrepresented by the media”, says Celia Farber.

15 Overlooked Facts About the Assange Extradition Case

/Torbjörn Sassersson


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelVetenskap och Folkbildning rekryterar med sup
Nästa artikelStor organisation bakom Elderwood-attackerna mot storindustrin
Celia Farber är journalist, författare och redaktör baserad i New York, som växte upp i Sverige och New York. Farber har skrivit om en rad olika ämnen för SPIN, Rolling Stone, Esquire, Harper´s, Salon, New York Press och många fler. Hon är värd för en show som heter "Radio Free Science" varje fredag vid kl 15.00 på ProgressiveRadioNetwork.com. År 2008 vann Celia Farber “Semmelweis International Society Clean Hands Award” för undersökande journalistik.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer