Dr. Russell Blaylock exposes Gardasil, HPV vaccine fraud

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 8 september 2012
- Torbjörn Sassersson

Have you been wondering if Gardasil and other HPV Vaccines are safe? Do they cause harm? Should children be receiving them? Dr Russell Blaylock is an excellent resource, and here he covers what you need to know about Gardasil and HPV Vaccines to make an informed decision for you and your family.

Video

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: vaccin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *