Gallup.com: American’s distrust in media higher than ever

1

WASHINGTON, D.C. — Americans’ distrust in the media hit a new high this year, with 60% saying they have little or no trust in the mass media to report the news fully, accurately, and fairly. Distrust is up from the past few years, when Americans were already more negative about the media than they had been in years prior to 2004.

Read more

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lars K
Lars K
Gäst
26 september 2012 kl 12:05

Ett gott tecken! Man hoppas trenden går åt samma håll även här, fast det är långtifrån säkert. De förljugna gammelmedias inflytande på svenskarnas värderingar och åsikter är skrämmande. Se bara på fallet Assange och WikiLeaks….