Gallup.com: American’s distrust in media higher than ever

1
138

WASHINGTON, D.C. — Americans’ distrust in the media hit a new high this year, with 60% saying they have little or no trust in the mass media to report the news fully, accurately, and fairly. Distrust is up from the past few years, when Americans were already more negative about the media than they had been in years prior to 2004.

Read more


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Ett gott tecken! Man hoppas trenden går åt samma håll även här, fast det är långtifrån säkert. De förljugna gammelmedias inflytande på svenskarnas värderingar och åsikter är skrämmande. Se bara på fallet Assange och WikiLeaks….

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här