Anonymous: Swedish citizens forced to take vaccination [not yet]

publicerad 28 december 2012
- av Torbjörn Sassersson red.

Anonymous


Uppdatering kl 20:17, 28 dec 2012
Anonymous meddelar att de tar ned videon eftersom den innehöll några sakfel. En ny video planeras att läggas upp den 29 dec. / Red


En video om den svenska nya vaccinationslagen, som utges komma från det globala hackernätverket Anonymous (användare Hiluxanon), publicerades den 27 december 2012 en dag efter att NewsVoice publicerade artikeln: “Prognos: Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination och rättsliga följder för ovaccinerade”.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör | kl 19:40, 28 dec

Videon gör gällande att tvångsvaccinationer ingår i lagändringen som alltså träder i kraft den 1 januari. Det stämmer dock inte. Lagändringen inkluderar inte det. Videon i övrigt tycks vara helt eller delvis baserad på uppgifter från NewsVoice-artikeln eftersom källan till artikeln, dvs Smittskyddsinstitutets “pressmeddelande”, inte nämner tvångsvaccination medan NewsVoice spekulerar om att tvångsvaccination kan bli en realitet i framtiden.

Newsvoice ligger inte bakom videon, men tycker ändå att det är roligt att “en Anonymous” uppmärksammat NewsVoice artikel, om så är fallet.

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Anonymous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *