Anonymous: Swedish citizens forced to take vaccination [not yet]

0
246

Anonymous


Uppdatering kl 20:17, 28 dec 2012
Anonymous meddelar att de tar ned videon eftersom den innehöll några sakfel. En ny video planeras att läggas upp den 29 dec. / Red


En video om den svenska nya vaccinationslagen, som utges komma från det globala hackernätverket Anonymous (användare Hiluxanon), publicerades den 27 december 2012 en dag efter att NewsVoice publicerade artikeln: “Prognos: Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination och rättsliga följder för ovaccinerade”.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör | kl 19:40, 28 dec

Videon gör gällande att tvångsvaccinationer ingår i lagändringen som alltså träder i kraft den 1 januari. Det stämmer dock inte. Lagändringen inkluderar inte det. Videon i övrigt tycks vara helt eller delvis baserad på uppgifter från NewsVoice-artikeln eftersom källan till artikeln, dvs Smittskyddsinstitutets “pressmeddelande”, inte nämner tvångsvaccination medan NewsVoice spekulerar om att tvångsvaccination kan bli en realitet i framtiden.

Newsvoice ligger inte bakom videon, men tycker ändå att det är roligt att “en Anonymous” uppmärksammat NewsVoice artikel, om så är fallet.

 


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer