CBN News: Kokosnötsolja kan lindra Alzheimers

2

CBN News: “An estimated 5.4 million people in the U.S. have been diagnosed with Alzheimer’s disease and that number is expected to increase exponentially as baby boomer generation enters their golden years.”

“But for some people, coconut oil has proven to slow the progression of Alzheimer’s and may have even prevented it.”

Read more

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Janne
15 december 2012 kl 08:58

Någon som kan översätta artikeln till svenska?

Mark
Mark
Gäst
Reply to  Janne
17 december 2012 kl 16:20

Hej Janne!

Google översätter superkrattigt, men man får ändå en bild av vad artikeln innehåller. Summan av kardemumman är att triglyceriderna i ohärdad kokosolja gör nytta uppe i hjärnan. Så titta efter det i hälsokostbutik eller vanlig större mataffär.

http://translate.google.com/translate?sl=en&tl=sv&js=n&prev=_t&hl=sv&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.cbn.com%2Fcbnnews%2Fhealthscience%2F2012%2Fjanuary%2Fcoconut-oil-touted-as-alzheimers-remedy%2F&act=url