CBN News: Kokosnötsolja kan lindra Alzheimers

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 december 2012
- NewsVoice redaktion

CBN News: “An estimated 5.4 million people in the U.S. have been diagnosed with Alzheimer’s disease and that number is expected to increase exponentially as baby boomer generation enters their golden years.”

“But for some people, coconut oil has proven to slow the progression of Alzheimer’s and may have even prevented it.”

Read more

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Kokos
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *