Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Radiointervju om teaterprojektet Fru Josefin

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 december 2012
- Torbjörn Sassersson

Den 3 december pratade jag med bildspelsproducenten och legenden Kurt Hjelte om vad som hade flutit under Stockholms broar sedan sist. Det var ett mycket kärt återhörande. Kurt berättade om hur han nu ägnade mycket tid åt att köra närradio, Radio Österåker 103,7.
Sedan en vecka tillbaka så är det den kanalen som går. Just nu pratar han med norrortsbor som snöat in och om plogbilar som plogar igen uppfarterna när man väl grävt sig ur.
Kurt blev eld och lågor då jag berättade om teaterprojektet Fru Josefin.
Youtube Fru Josefin trailer

Teater i Danderyd! Fru Josefin, en modern Fröken Julie. Men du då måste jag ringa upp dig. Har du tid på fredag?

Känner man Kurt så vet man att en vecka är en evighet. Men inte hade jag räknat med att han skulle ringa upp en timme senare och då göra intervjun rakt av. Det blev ett ganska långt samtal.
Fick idag 7 dec reda på att den skulle gå bästa sändningstid mitt i fredagstrafiken mellan 16-18 då folk på hemväg vill veta vad som händer lokalt.
Repriser: Lördag 8 dec mellan 15-17 och söndag 9 dec 12-14.
Då repar vi Fru Josefin så jag får vänta och lyssna tills då de lägger upp intervjun på play.
Men så roligt med denna återkontakt. Tror det kan bli en hel del kul med detta då jag också velat återvända till mina rötter som ju är radion.
Första framträdandet kan bli under jul då vi ska hjälpa Radio Österåkers lyssnare med julrim. Jag föreslog en titel Nödrimsprofessor.
Börje Peratt


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq