Radiointervju om teaterprojektet Fru Josefin

publicerad 7 december 2012
- av Torbjörn Sassersson red.

Den 3 december pratade jag med bildspelsproducenten och legenden Kurt Hjelte om vad som hade flutit under Stockholms broar sedan sist. Det var ett mycket kärt återhörande. Kurt berättade om hur han nu ägnade mycket tid åt att köra närradio, Radio Österåker 103,7.
Sedan en vecka tillbaka så är det den kanalen som går. Just nu pratar han med norrortsbor som snöat in och om plogbilar som plogar igen uppfarterna när man väl grävt sig ur.
Kurt blev eld och lågor då jag berättade om teaterprojektet Fru Josefin.
Youtube Fru Josefin trailer

Teater i Danderyd! Fru Josefin, en modern Fröken Julie. Men du då måste jag ringa upp dig. Har du tid på fredag?

Känner man Kurt så vet man att en vecka är en evighet. Men inte hade jag räknat med att han skulle ringa upp en timme senare och då göra intervjun rakt av. Det blev ett ganska långt samtal.
Fick idag 7 dec reda på att den skulle gå bästa sändningstid mitt i fredagstrafiken mellan 16-18 då folk på hemväg vill veta vad som händer lokalt.
Repriser: Lördag 8 dec mellan 15-17 och söndag 9 dec 12-14.
Då repar vi Fru Josefin så jag får vänta och lyssna tills då de lägger upp intervjun på play.
Men så roligt med denna återkontakt. Tror det kan bli en hel del kul med detta då jag också velat återvända till mina rötter som ju är radion.
Första framträdandet kan bli under jul då vi ska hjälpa Radio Österåkers lyssnare med julrim. Jag föreslog en titel Nödrimsprofessor.
Börje Peratt


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *