Redaktören: NewsVoice ökar i popularitet och som positiv kraft i samhället

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 5 januari 2013
- Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson

Torbjörn SasserssonNewsVoice ökar i popularitet och stärks i sin roll som positiv kraft i samhället genom ett ökat tillflöde av läsare och genom att fler inspireras att tänka fritt och brett.

Att granska systemfelen i samhället är nödvändigt, men även att ge tips på lösningar. Vi kan sannolikt inte reformera ett samhällssystem som blir allt mer grovt och självupptaget samt allt mindre individanpassat, men vi kan ta kontrollen över våra egna liv.

När NewsVoice publicerade en artikel om USA-lagen kallad “The National Defense Authorization Act” (NDAA) i december 2011 fick NewsVoice.se över 850, 000 besök (views) inom loppet av 5 dagar. Lagen ger amerikanska myndigheter rätten att fritt gripa vilken medborgare de vill.

NewsVoice dump 2013-01-05Nästan alla besökare var den gången amerikaner och alla hade det gemensamt att de vägrar låta samhället kontrollera dem. Den första januari 2013 trädde lagen i kraft i USA. Rädslan hos USA:s befolkning var alltså befogad.

När NewsVoice i december 2012 publicerade en prognos om att Sverige kan införa tvångsvaccinering fick vi över 40,000 besök på 4 dagar. Över 6000 personer har bestämt sagt i från, att de vägrar låta sig tvångsmedicineras med vaccin. Är även den rädslan befogad?

Därefter har antalet besökare på NewsVoice planat ut på en helt ny nivå med ca 4000 besök (views) per dag och alla är i princip svenskar.

Det senare betyder att förutsättningen för att annonsörsfinansiera Newsvoice har ökat väsentligt. Att annonsera i NewsVoice är det bästa sättet att stödja tidningen, den som stödjer får ju dessutom en annons, så att säga. Trots ökningen av antalet besökare kommer vi dock inte att höja kostnaden för annonsering.

NewsVoice vill även passa på att tacka för inskickade frivilliga donationsbidrag för undersökande journalistik, donationer som brukar ligga på mellan 200-500 kr per donation. I övrigt är det fritt fram att skriva för NewsVoice och som tack för bidraget erhålla en annonsplats i någon av tidningens artiklar.

NewsVoice kommer att fortsätta stå på individens sida och inte på systemets sida då ett “samhällssystem” har en tendens att bli monstruöst så att det passar ingen. NewsVoice kommer att fortsätta granska systemets baksida.

Berätta solskenshistorierna som förbättrade din hälsa, ditt liv och din ekonomi

Du kan enkelt bidra genom att bara berätta din historia i formen av en enkel insändare som kan vara kort eller lång. Om du skriver, försök även att ta med din åsikt om hur systemfelet ska rättas till på bästa sätt.

Du kan även välja att tipsa andra om hur du blev frisk från en sjukdom med alternativmedicin, med kost eller en metod. Berätta hur du kunde göra ditt hushåll oberoende av en stor energileverantör. Berätta om hur du kan arbeta deltid och ändå klara av att bibehålla en hög levnadsstandard.

Torbjörn Sassersson, redaktör

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Tack för kommentarerna. Glöm inte att era röster är intressanta att lyssna till. Skicka in en insändare. Behöver inte vara lång, men innehålla något som inspirerar eller upplyser.

 • Du gör ett enormt viktigt och bra arbete. Ditt mod, envishet och kunskap ger oss hopp i samhällsmörkret. Vi behöver fler sådana som du för att sprida informationen. Varför inte starta ett politiskt part i för att informera om bristerna i samhället? En motvikt till det etablerade som inte är på medborgarnas sida.

 • Newsvoice är en nagel i ögat på etablissemanget och är en bra början på en förändring i samhället där individen börjar tänka självständigt och ta ansvar för sitt eget liv.
  Men fortfarande sover merparten av det svenska folket.
  Nu måste vi också få reda på VARFÖR alla måste tvångsvaccineras.
  För att få svar på den frågan måste vi tänka internationellt och titta på hur den här världen fungerar egentligen. Vi måste ställa frågor varför de stora makthavarna möts i hemlighet varje år för att diskutera världens framtid. Deras hemliga planer för mänskligheten måste komma ut i ljuset för allmän granskning innan det är för sent.
  Hur länge ska t.ex. Chemtrails bortförklaras som kondensstrimmor?
  Fortsätt framåt Sasser och var inte rädd att sticka ut hakan och utmana etablissemanget.

 • Framsteg för NewsVoice inspirerar oss andra att bidra till en bättre och kärleksfull värld. En gång sade Hopi indianerna att efter den stora skrällen skulle det nya vita ljuset komma från norr. (syftande på Skandinavien) Men det var inte en ny religion..

 • Grattis. Det du gjort är fantastiskt. En inspiration och ledstjärna som gammel-media kommer tvingas följa efter. Positiv kraft är rätt ord.

 • Jag är glad över att NewsVoice finns med oss sanningsökare och försöker ge en “objektiv syn” på vissa verkligheter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *