Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Nytt europeiskt multipelvaccin för barn har mycket allvarliga biverkningar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 januari 2013
- NewsVoice redaktion

Organisationen Initiative Citoyenne [IC] har i allmänhetens intresse publicerat en omfattande rapport om ett nytt sex-i-ett-vaccin. En rad allvarliga vaccinbiverkningar har konstaterats i vaccinet som kan införas i det allmänna barnvaccinationsprogrammet. 

Sammanställning: Marina Ahlm

Vaccinet påstås skydda mot difteri, stelkramp, kikhosta, polio, Haemophilus influenzae typ b och hepatit B.

Enligt författarna tas det ingen hänsyn till att de 1.742 rapporter om biverkningar, som inkom mellan 23 oktober och 22 oktober, kan innehålla en väldigt hög underrapportering. Något man sett sker i samband med spontana biverkningsrapporteringar (Spontan biverkningar rapportering vs händelseövervakning: en jämförelse: Journal of Royal Society of Medicine Volym 84 juni 1991 341) I rapporten kom man fram till att upp emot 98 % av alla biverkningar missas.

För att skydda barn från de mycket allvarliga skador som nu kommer av att allt fler vacciner tillförs, måste föräldrar och vårdpersonal kräva av sina politiker och regeringar att prioritera utvecklingen av mer effektiva behandlingar än vaccin.  Det är en skandal i detta århundradet att sådana behandlingar inte finns. Det beror på att vi har vaccin och vinster för läkemedelsindustrin. Om vi ??hade mer effektiva behandlingar så skulle bara de sjuka behöva behandling och de friska barnen, som inte är i riskzonen för allvarliga biverkningar av vanliga barnsjukdomar, skulle ej i heller behöva utsättas för onödiga allvarliga biverkningar från vaccin.

Utmärkande uppgifter i rapporten

  • Det finns 73 dödsfall bland barn rapporterade, 36 under de två år som rapporten innefattar och 37 innan den tiden.
  • De flesta dödsfallen inträffade mycket snart efter vaccination.
  • I rapporterna nämns även autism och plötslig spädbarnsdöd. Tiilstånd som myndigheter förr sammankopplade med barnmisshandel snarare än skador från vaccin.
  • Om underrapportering beakta överskrider antalet plötsliga dödfall bland barn det som förväntas av andra orsaker [och det innebär bland annat plötslig spädbarnsdöd i samband med andra vacciner].
  • Andra allvarliga biverkningar omfattar ett brett spektrum av 825 olika slag, som påverkar alla system och organ i kroppen: cirkulationssystemet, det kardiovaskulära systemet, nervsystemet, immunsystemet, lungor, hud, men också sinnesorgan (syn, hörsel, etc), ben och leder, urinvägarna, matsmältningssystemet och hormonsystemet,

Initiativet Citoyenne har utarbetat ett grundlig och detaljerat pressmeddelande som kan läsas här [engelsk översättning]. Rapporten som var tänkt att undanhållas allmänheten, kan du läsa här “Confidential to Regulary Authoritys” .

Sammanställning: Marina Ahlm/Bild: Freedigitalphotos/Stuart Miles

Källa

Secret EU Government Report – Wide Range of Child Vaccine Deaths & Injuries – From Just One Six-In-One Vaccine

Läs mer

Fördelar och nackdelar med Hepatit B-vaccin

Ian dog 40 dagar efter vaccinering mot hepatit B

Socialstyrelsen föreslår att alla barn ska vaccineras mot hepatit B för 269 miljoner kronor om året

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: vaccin