Philippine Department of Energy verifies Aviso’s self-charging electric vehicle

publicerad 18 januari 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

Philippine Department of Energy has recently tested Ismael Aviso’s electric vehicle. Using Aviso’s on-board generator which harvests ambient energy from the surroundings, the motor ran at 133% efficiency. This means “overunity”.

“This is the first instance in which a national DOE has validated overunity of any kind outside of the conventional free energy technologies of solar, wind, geothermal, tide, biomass, where the source of energy is always obvious.”

Text Sterling D. Allan Pure Energy Systems News 

“We are talking about an electric vehicle that can drive down the road without having to stop to re-charge, because the energy is derived onboard from the surroundings, in real time; in the tradition of Nikola Tesla’s Pierce Arrow.”

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Ännu ett exempel på att almedier blir utnyttjade för eliternas desinfo. Dom hoppas att nedstängningen av länken från wordpress ska tolkas som bevis på att eliterna vill hindra billig energi (som inte finns i användbar mängd såvida man inte tjuvkopplar till grannens el). I verkligheten är det däremot sant att dom åtminstone tidigare faktiskt motarbetat en del energimetoder som verkligen finns tex mer effektiva solceller.
  Tanken är förstås att det förstnämnda hjälper till att skymma det sistnämnda för dom som har relevant kunskap.
  Vad man än anser om kärnkraft så pekar omständigheter kring kända haverier på sabotage. Och störtandet av Shahen av Iran ledde genast till avslutandet av kärnkraftsprojekt. Dom eliter som startade Romklubben har konsekvent motarbetat teknologisk utveckling för fattiga länder= miljarder människor.
  Man kan därför inbegripa kärnkraft bland de energislag som motarbetas.
  Medelst irrationella rykten lägger man ut rökridåer.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *