Claim: Desperate Geoengineering Project Attempts to Stop Global Warming

publicerad 9 mars 2013
- av News@NewsVoice
Cloudseeding - San Francisco, USA, 4 januari 2014

 

“After receiving more than 70, 000 hits on YouTube, the video of Russ Tanner’s recent interview with Dane Wigington, “The Most Important Topic For Everyone In 2013? was pulled.” [and then re-posted on YouTube] / Zengardner.com

The audio is part of a teleconference call between Russ Tanner (Global Skywatch) and Dane Wigington (WIWATS/Activist).

“Scientific Research explaining why they are spraying the sky’s around the world. Learn and more importantly do something about the Chem trails being sprayed. Learn the details here in this short film. UN Environment Programme: 200 Species Extinct Every Day, Unlike Anything Since Dinosaurs Disappeared 65 Million Years Ago.”

“According to the UN Environment Programme, the Earth is in the midst of a mass extinction of life. Scientists estimate that 150-200 species of plant, insect, bird and mammal become extinct every 24 hours. This is nearly 1,000 times the “natural” or “background” rate and, say many biologists, is greater than anything the world has experienced since the vanishing of the dinosaurs nearly 65m years ago.”

“The Images in this video show jets airliners and equipment used for jets airliners. No implied meaning other than “airliner” equipment is intended. For example: the tanks shown in this video represent “water” tanks and may or may not contain any other known chemical other than water. Any images shown in this video are part of the public domain available on the world wide web, and constitute no other rights implied or suggested. This video is for intended for learning purposes and may contain facts unaware to the general public.”

By John Massaria, Alopez4525


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Så man kan undra hur dessa tänker?
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15478012.ab
  De är så säkra på sin sak…
  De s.k. konspirations teoretikerna är bara olydiga människor som vill busa till det och ingen “riktig människa” behöver bry sig? Är den här artikeln ytterligare skojare som driver “skämtet” till ytterligheterna? Nej jag har svårt tro det. Dags att vakna!

 • Jag bor i Malmö och ser chemtrails i skyn varje dag. Det borde absolut göras
  prover om halter av de påstådda tungmetallerna ökar i våra grödor.
  Varför intresserar sig inte våra miljöpolitiker mer för vad Geoengineering och chemtrails
  Skapar för effekter. Man kan inte längre avfärda det här problemet som blott och bart
  en konspirationsteori.
  Uffe

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *