Linda Karlström föreläser om vaccin 10 mars i Oravais, Österbotten, Finland

2
246

Linda KarlstromFöreläsning på basnivå om vacciner och vaccination med den finlandssvenska fyrbarnsmamman Linda Karlström med personlig erfarenhet av vaccinationer och dess konsekvenser.

  • Dag och tid:  Söndagen den 10 mars kl. 14.30-17.30
  • Plats: Tallåsvägen 5, 66800 Oravais (Österbotten), Finland.
  • Avgift: 4 euro/person (inkluderar kaffe med tilltugg)
  • Språk: Svenska/Finska

Läs mer på Vaccinföreläsningar.se

2 KOMMENTARER

  1. Man kan bara gratulera dem som bor i Österbotten och får lyssna på Linda Karlström alldeles levande. Jag hade turen att få lyssna på henne i Göteborg och det var oförglömligt.
    Äntligen har jag fått upp ögonen för vaccinindustrin. Önskade att Linda Karlström kunde föreläsa på varenda ort i Sverige. Men vi som lyssnat på henne får hjälpa till med att sprida budskapet.

  2. Var det inte denna Linda som i finlandssvensk radio ifrågasatte svininfluensavaccinet innan det stoppades i Finland (tidigare än i Sverige). Finsk radio är lika “oberoende” som svensk så journalisten och den vetenskapliga motparten sablade ner Linda längs med fotknölarna (kusinen skickade länk). Några månader sedan fick Linda rätt 🙂 trots att Finland inte alls vaccinerade lika många som duktiga Sverige som körde rubbet. Det gjorde inte annat land, men har man köpt maxdoser – 18 miljoner, så kör man.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here