Top-selling antidepressants double your bone fracture risk

  1

  X-Ray-Bones-Broken-Foot-Leg-ScanPharmaceutical antidepressants are usually among a class of varied chemicals known as selective serotonin re-uptake inhibitors (SSRIs). Serotonin is the feel good central nervous system neurotransmitter that is produced in the body.

  Text: March 15, 2013 by: PF Louis NaturalNews

  The SSRIs purportedly modulate and redistribute serotonin, keeping it from being taken in by some neuron receptors and leaving that extra serotonin free for chemical synapse activity in the brain.

  There are various SSRI drugs under several brand names such as Paxil, Prozac (Fontex i Sverige), Zoloft, Luvox, Lexapro, Effexor, and Celexa. These drugs are commonly prescribed throughout the world for depression, anxiety, compulsive obsessive disorders, and post traumatic stress disorder (PTSD).

  They are also often prescribed to keep school kids “manageable.” Maybe the fluoride molecules in most SSRIs is supposed to keep them docile and dumb. But antidepressants among young people have been linked to many school shootings and other killing sprees, as well as suicides and suicide attempts.

  Besides the standard pharmaceutical side effects of nausea, diarrhea, nervousness, insomnia, weight gain, and mania, a “black box” warning, which is meant for medical practitioners, states that SSRIs can cause suicidal and homicidal thought. Class action lawyers are getting more action.

  Learn more  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikelWikileaks – Carl Bildt gav och/eller ger hemliga uppgifter – till USA
  Nästa artikelFrån Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 16 March, 2013
  NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  1 Kommentar
  Äldst
  Nyast Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Janne
  16 mars 2013 kl 11:05

  Undrar hur mycket benbrott vi kommer få i framtiden med tanke på alla psykofarmaka som skrivs ut? För att inte tala om allt övrigt som skadas i kroppen vid intag av psykofarmaka, ja intag av all sorts farmakologi…

  Dags att förbjuda farmakologi kanske? Bevis för dess negativa inverkan saknas ju direkt inte…