Confirmed by eyewitness: Bomb squad “drill” was under way at Boston marathon

publicerad 17 april 2013
- Torbjörn Sassersson red.

Boston bombingIf you’re looking for actual journalism surrounding the Boston marathon bombings, don’t bother reading the mainstream media.

Wednesday, April 17, 2013 by Mike Adams, the Health Ranger

The real breaking news is found in the alternative media, where Anthony Gucciardi of StoryLeak.com just nailed an on-the-record interview with Alastair Stevenson, the University of Alabama cross country track coach who heard law enforcement telling the crowd, “It’s just a drill” immediately after the explosions.

The full phone interview is now posted online at both YouTube (where it is likely to be immediately censored).

Learn more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Om detta stämmer är det ett nästan övertydligt tecken på att samma krafter som låg bakom 9/11 och 7/7 är de skyldiga även denna gång. När det nu även cirkulerat brev med skojsiga ämnen till kongressledamöter, är mönstret bara alltför uppenbart. Någon som minns mjältbrandsbreven i september 2001? Gå inte på bluffen och framför allt – bli inte rädd!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *