33% av barnen på USA:s västkust fick sköldkörtelproblem efter Fukushima

1

Fukushima meltdown

Har Fukushimas härdsmälta år 2011 påverkat USA:s allmänheten? Små barn födda på Västkusten i USA, som låg mitt i skottlinjen för radioaktiva isotoper, har visat sig ha 28% större risk att utveckla problem med sköldkörteln än barn födda året innan händelsen.

Läs mer på Infowars


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelOförmögna till arbete pga vaccin – vårdpersonal tvingas ta vaccin
Nästa artikelVintrarna 2010, 2011 och 2013 extremt kalla de senaste 150 åren
Gunilla Clarners bakgrund är från skolans sfär där hon arbetat som ämneslärare i engelska och de senaste åren som studie-och yrkesvägledare. Hon drivs av intresset av vad som sker runt omkring oss i det "tysta". Hon vill göra människor mer medvetna och av den anledningen arbetar hon som skrivande ämnesredaktör för NewsVoice för att försöka synliggöra det fakta som finns bakom "sanningarna" som förmedlas via massmedia.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Tengil
Gäst
13 april 2013 kl 18:07

Stämmer verkligen denna rubrik? Om vi utgår från den 28-procentiga ökningen och att var tredje barn påstås vara drabbade av sköldkörtelprobelm, så måste ju siffran innan ökningen skedde ha varit typ 25 %. Är det rimligt att så många barn har detta problem?