33% av barnen på USA:s västkust fick sköldkörtelproblem efter Fukushima

publicerad 4 april 2013
- av Gunilla Clarner

Fukushima meltdown

Har Fukushimas härdsmälta år 2011 påverkat USA:s allmänheten? Små barn födda på Västkusten i USA, som låg mitt i skottlinjen för radioaktiva isotoper, har visat sig ha 28% större risk att utveckla problem med sköldkörteln än barn födda året innan händelsen.

Läs mer på Infowars


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: FukushimaUSA
  • Stämmer verkligen denna rubrik? Om vi utgår från den 28-procentiga ökningen och att var tredje barn påstås vara drabbade av sköldkörtelprobelm, så måste ju siffran innan ökningen skedde ha varit typ 25 %. Är det rimligt att så många barn har detta problem?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *