Mannen som förlorade benen knappast samma person som K Patrick Ryan

publicerad 22 april 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

KPatrickRyan

Det snurrar runt på webben en hypotes om att en av de svårt skadade personerna [X] efter Bostonbombningarna egentligen är en skådespelande krigsveteran. Detta är rimligen ett påhitt som enbart skapar onödig förvirring.  

Spekulationer om att en skådespelande krigsveteran skulle ha hoppat in efter bostonbombningen och där lagt sig en sekund efter att bomben briserat förefaller 100% osannolikt i mina ögon. Det är inte ens samma kille på fotona som jämförs. Jag kommer att fortsätta radera dessa postningar i mitt Facebookflöde. Man kan fråga sig poängen med att hitta på något så oerhört makabert. Det finns redan flera andra offer som förlorat ben. Skulle även dessa vara skådespelare? Knappast. Alla som sett explosionerna på TV/webben måste kunna räkna ut att de är tillräckligt kraftiga för att slita loss ben. Bomberna var dessutom apterade med splitter.

Läs mer om denna konspirationsteori: (VARNING MYCKET OBEHAGLIGA FOTON)

Detta inlägg representerar enbart min egen personliga uppfattning. Jag har inte gjort någon djupare granskning av detta fall, men jag känner mig så pass säker, bara genom att studera fotona. Det enda som krävs är att mannen som skadades allvarligt, om han så önskar, träder fram och identifierar sig.

Text: Torbjörn Sassersson | Uppdaterad: 23 april 2013