Bostonbombningen: Försökte FBI tysta Ibragim Todashev?

2

Bostonbombningen Todashev FBIBostonbombningen: Försökte FBI tysta Ibragim Todashev genom avrättning med 6 skott varav ett i huvudet? Det misstänker han far som nu vill ställa FBI inför  rätta. Todashev dödades under ett förhör skriver RT.com. Fadern höll presskonferens i Moskva den 30 maj.

“I can show you the photos taken after the killing of my son. I have 16 photographs. I just would like to say that looking at these photos is like being in a movie. I only saw things like that in movies: shooting a person, and then the kill shot. Six shots in the body, one of them in the head”.

“I want justice and I want an investigation to be carried out, I want these people [the FBI agents] to be put on trial in accordance with US law. They are not FBI officers, they are bandits. I cannot call them otherwise, they must be put on trial”, sa fadern Abdulbaki Todashev på en presskonferens vid RIA Novosti News Agency i Moskva rapporterar RT.com.

Enligt de amerikanska myndigheterna sköts Ibragim Todasjev efter att han gjorde våldsamt motstånd mot FBI-agenter after att ha förhört honom i flera timmar hemma i sin bostad i Orlando, skriver DN.

“Chechen lawyer Zaurbek Sadakhanov characterized the killing an extrajudicial execution. “Why was he interrogated three times without a lawyer? Why no recording? Why seven shots? And why should I believe their version? Why do American policemen believe they can do whatever they want?”, frågade Hassan Shibly, chef på CAIR Florida, till USA Today skriver InfoWars.com.

Sammanfattning: Torbjörn Sassersson


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
T. Sassersson
T. Sassersson
Gäst
3 juni 2013 kl 19:54

Jag har rensat i detta kommentarsfält eftersom diskussionen började handla om “rymdödlor”.

Alla kommentarer [nästan] som tagit bort har återskickats till de som kommenterade. Inget har gått förlorat.

Redaktören

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
3 juni 2013 kl 11:33

Det var ganska klargörande Björn, frånsett det här med sientologerna? Men som du skriver så håller jag helt med dig när det gäller tornen, hur de sprängdes är väl egentligen en bisak om man beaktar att vi fokuserar på att ta reda på som du skriver “vilka som sprängde tornen” är själva sprängstoffet! Nu när jag ställer in mitt medvetande på den frågan får de andra frågorna underordnad betydelse och är inte längre den första nöten att knäcka. Jag vill inte blanda in några namn här men de två för tillfället framträdande i denna fråga har jag inte läst tidigare om frågan “vilka” som ligger bakom sprängningen. Är det Israel-CIA, är det enbart CIA-al qaida-Israel, är det MI6-CIA-al qaida, är det Bankprofitörerna, Krigsindustrin osv? En sanslös soppa eller hur. Skall bli intressant att följa debatten.