Margaret Chan, WHO: Nya viruset “är ett hot mot hela världen” – Ny bluff eller verkligt hot?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 maj 2013
- NewsVoice redaktion

Expressen: “Ännu en person har avlidit efter att drabbats det nya viruset MERS-CoV. WHO varnar nu för viruset som har flera likheter med SARS. – Det är ett hot mot hela världen, säger Margaret Chan vid Världshälsoorganisationen WHO, enligt CNN.”

“We understand too little about this virus when viewed against the magnitude of its potential threat,” she said, and more information is needed “quickly” and “urgently.”

“We do not know where the virus hides in nature. We do not know how people are getting infected. Until we answer these questions, we are empty-handed when it comes to prevention. These are alarm bells. And we must respond,” she said.

“Coronavirus reported in France Health workers infected with coronavirus What is coronavirus?”

“The virus had infected 44 people worldwide as of last week, most of them in the Middle East, according to the World Health Organization’s most recent update Thursday. Half of them have died.”

Läs mer i Expressen

Läs mer på CNN

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq