Nordiskt forskningssymposium i homeopati 12-13 oktober 2013

  2
  239

  homeopati symposium

  I höst kommer ett stort nordiskt symposium om homeopati att hållas i Göteborg. Arrangör är ArcanumSkolan som utbildar i homeopati. De skriver att intresset för forskning inom homeopati har ökat dramatiskt under de senaste åren.

  ”Ofta belyses forskning inom homeopati i ett större sammanhang där forskning inom komplementär och alternativ medicin (KAM) i allmänhet redovisas. Det speglar en ökad betoning på evidensbaserad medicin genom alla terapier och betoningen på forskning även inom homeopatin, som är viktig för homeopatins utveckling”, skriver Birgitta Williams som är initiativtagare.

  Symposiet kommer att informera, utbilda och verka som ett tillfälle för intresserade att nätverka internationellt. Symposiets hemsida producerades av Sasser Media Lab som ligger bakom flera hemsidor inom homeopatibranschen som tex SAKH, SFVH och Dagens Homeopati.

  Besök symposiets hemsida: Homeopatisymposium.eu 

  Det är fritt fram att anmäla sitt deltagande.


   
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  2 KOMMENTARER

  1. Hej,
   Ni borde illustrera denna artikel om homeopati med annat än en bild av konventionnella människor. Unga, typ max 35, konventionella yrke förmodligen eftersom de bär kostym och slips.
   Bilderna man använder från bildbanken säger en del om hur man själv ser på samhället.

   Ska det bara vara unga 30 åriga representerade överallt? Nej, just det!! Vi lever i ett samhälle av olika människor, åldrar och stilar, så det ska också speglas i de bilderna man änvänder.
   Snälla, inga fler sådana preppiga eller WASP bilder, tack. De representerar endast en sak:

   UTOPIA!

  2. Haha. Väl talat. Det är ju knappast målgruppen på bilden som intresserar sig för den alternativa världen.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här