TV-licensvägrare vinner domstolsfall mot BBC för lögner kring WTC 9/11

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 maj 2013
- NewsVoice redaktion
Ground Zero efter WTC 911 i New York den 16:e september 2001

En domstol i England friar helt en TV-licensvägrare för att han bevisade att BBC tycks ha varit förhandsinformerat om WTC 9/11-attacken. Det skulle vara intressant om SVT vågade visa denna nyhet, skriver Tommy Demander som tipsade NewsVoice om nyheten på Vaken.se.

Vaken.se:

“Tony Rooke vägrade att betala TV-licensen eftersom BBC spred felaktiga fakta om 9/11 attackerna, påstod han. Det är allmänt känt att BBC rapporterade kollapsen av World Trade Center byggnad nummer 7 så tidigt som 20 minuter innan det inträffade.”

Byggnad 7 i World Trade-komplexet i New York träffades aldrig av något flygplan, men ändå kollapsade byggnaden genom vad ser ut att vara en perfekt “controlled demolition” på 6,5 sekunder samma dag som de två tvillingtornen föll på liknande sätt.

Tony Rooke sa i rättssalen att eftersom BBC i TV den 11 september 2001 meddelade att byggnad 7 fallit 20 minuter innan den faktiskt föll måste BBC ha haft förhandsinformation om terrorattacken. Rooke presenterade BBC:s egen video som bevis och domaren friade då helt Tony Rooke och alla böter avskrevs.

ArcanumSkolan 2024

Källa: Vaken.se

Noterat: BBC tog ned den ursprungliga videon på YouTube där BBC felaktigt rapporterar om byggnad 7 med hänvisning till att videon utgjorde upphovsrättsintrång.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: WTC 911
 • Jag känner allt starkare att jag måste bestrida nästa bluffaktura från av politiskt tillsatta “auktoriteter” påstådda Public Service Radio/TV. Detta då de bevisligen inte tjänar publiken utan istället tjänar partiska politiska agendor, och därför per definition bedriver bedrägeri med hjälp av bluffakturor. Fast med uppbackning från regering och [o]lag[lig]stiftningsverksamhet. Men ett bedrägeri är ett bedrägeri är ett bedrägeri oavsett hur många orättfärdiga “lagar” som korrupta “lagstiftare” ägnar sig åt för att “legitimera” bedrägeriet.

  Katolsk observatör 2013-08-24, “Vilka formar vår bild av Egypten? Del 2“: “Folkrörelsen Tamarod framställdes som något suspekt. Men ingen organisation i världen kan få ut 23 miljoner invånare på gator och torg och samla 20 miljoner namnunderskrifter, om det inte fanns ett verkligt missnöje.

  Ingenting nytt att rapportera i P1:s Konflikt“. Första raderna följer, men det är mycket mer:

  Över hundra kristna kyrkor och kloster har bränts ner och plundrats i Egypten.
  Ingenting nytt att rapportera i P1:s Konflikt.

  Polisen hittade stöldgods från kyrkorna hos ökända Brödraskapsanhängare.
  Ingenting nytt att rapportera i P1:s Konflikt.

  Al-Qaida-flaggor har hissats över nerbrända kyrkor i Egypten.
  Ingenting nytt att rapportera i P1:s Konflikt.

  Muslimer och kristna egyptier förenas för att försvara kyrkorna och kopternas hem mot terroristernas attacker.
  Ingenting nytt att rapportera i P1:s Konflikt.

  Kopternas påve Tawadrus säger att kopterna inte tänker begära hjälp från utlandet (vilket Brödraskapet har gjort) och att egyptierna, muslimer och kristna, är enade mot terrorn.
  Ingenting nytt att rapportera i P1:s Konflikt.

  [Forsätter på länken ovan.]

 • Zvensk felvisa hade säkert kommit fram till en annan slutsats.
  Här skall alla veta hut och lära sig lyda utan att tänka.
  BBC= British Brainwashing Corporation
  Sanningsministeriet
  SVT.
  TV4 är ju direktuppkopplade…
  Tidningarna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *