Wheat does NOT equal gluten

  1
  184

  Jillian.MichaelsJillian Michaels made a major nutritional boo boo with this recent piece of hers: “If You Want To Slim Down, Go Gluten-Free”.

  “Only about one percent of the American population needs to be gluten-free because of an autoimmune disorder called celiac disease. Most people do not have to worry about gluten and should eat whole grains as part of a balanced diet.”

  She makes the perennial mistake of the nutritionally ignorant: She equates wheat with gluten. As followers of the Wheat Belly message all understand, wheat does NOT equal gluten.

  Read more

  1 KOMMENTAR

  1. Om det vore så enkelt ändå! Tror att det är besprutningsmedel och andra allergiframkallande, syntetiska substanser som ställer till det i människokroppen. Glutenöverkänslighet är bara ett av många symptom på ‘Leaky Gut Syndrome’. Ett friskt matsmältningssystem är av största betydelse för vårt immunförsvar – och i slutänden även vikten.

  KOMMENTERA

  Please enter your comment!
  Please enter your name here