Wheat does NOT equal gluten

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 maj 2013
- NewsVoice redaktion

Jillian.MichaelsJillian Michaels made a major nutritional boo boo with this recent piece of hers: “If You Want To Slim Down, Go Gluten-Free”.

“Only about one percent of the American population needs to be gluten-free because of an autoimmune disorder called celiac disease. Most people do not have to worry about gluten and should eat whole grains as part of a balanced diet.”

She makes the perennial mistake of the nutritionally ignorant: She equates wheat with gluten. As followers of the Wheat Belly message all understand, wheat does NOT equal gluten.

Read more

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Om det vore så enkelt ändå! Tror att det är besprutningsmedel och andra allergiframkallande, syntetiska substanser som ställer till det i människokroppen. Glutenöverkänslighet är bara ett av många symptom på ‘Leaky Gut Syndrome’. Ett friskt matsmältningssystem är av största betydelse för vårt immunförsvar – och i slutänden även vikten.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *