FDA approves first GMO Flu Vaccine containing Reprogrammed Insect Virus

3

GMO-vaccineA new vaccine for influenza has hit the market, and it is the first ever to contain genetically-modified (GM) proteins derived from insect cells, Global Research reports.

By Jonathan Benson | Global Research, June, 2013

“According to reports, the U.S. Food and Drug Administration (FDA) recently approved the vaccine, known as Flublok, which contains recombinant DNA technology and an insect virus known as baculovirus that is purported to help facilitate the more rapid production of vaccines.”

“According to Flublok’s package insert, the vaccine is trivalent, which means it contains GM proteins from three different flu strains. The vaccine’s manufacturer, Protein Sciences Corporation (PSC), explains that Flublok is produced by extracting cells from the fall armyworm, a type of caterpillar, and genetically altering them to produce large amounts of hemagglutinin, a flu virus protein that enables the flu virus itself to enter the body quickly.”

Continue reading

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
ruben
ruben
Gäst
24 juni 2013 kl 21:54

Skrämmande, se hur FDA kör sin “kunskap” så långt man kan. Håller med Perra J
FDA should stand for Federal Death Administration.
Håller med om det, Fy skäms på dem!

Perra J
Gäst
23 juni 2013 kl 21:19

FDA borde stå för Federal Death Administration. Det är mera rättvisande, och beskriver exakt vad de sysslar med. Ta en sån spruta och det är bara en tidsfråga innan cancern kommer, och det göder läkemedelsindustrin. FDA och andra liknande myndigheters ENDA roll, är att serva dessa globala företag, vilkas enda policy är att maximera profiten.

Micke
Micke
Gäst
20 juni 2013 kl 15:13

Och bara 2 personer som dog under den första studien om “vaccinet”. Tror dem ville se lite fler, men tänkt hålla tyst om det. Aldrig i helvete jag skulle ta ett vaccine. Pseudoscience and murder by doctors.