FDA approves first GMO Flu Vaccine containing Reprogrammed Insect Virus

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 11 juni 2013
- NewsVoice redaktion
Tvångsvaccination eller bara vaccination? - Crestock.com

GMO-vaccineA new vaccine for influenza has hit the market, and it is the first ever to contain genetically-modified (GM) proteins derived from insect cells, Global Research reports.

By Jonathan Benson | Global Research, June, 2013

“According to reports, the U.S. Food and Drug Administration (FDA) recently approved the vaccine, known as Flublok, which contains recombinant DNA technology and an insect virus known as baculovirus that is purported to help facilitate the more rapid production of vaccines.”

“According to Flublok’s package insert, the vaccine is trivalent, which means it contains GM proteins from three different flu strains. The vaccine’s manufacturer, Protein Sciences Corporation (PSC), explains that Flublok is produced by extracting cells from the fall armyworm, a type of caterpillar, and genetically altering them to produce large amounts of hemagglutinin, a flu virus protein that enables the flu virus itself to enter the body quickly.”

Continue reading

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Skrämmande, se hur FDA kör sin “kunskap” så långt man kan. Håller med Perra J
    FDA should stand for Federal Death Administration.
    Håller med om det, Fy skäms på dem!

  • FDA borde stå för Federal Death Administration. Det är mera rättvisande, och beskriver exakt vad de sysslar med. Ta en sån spruta och det är bara en tidsfråga innan cancern kommer, och det göder läkemedelsindustrin. FDA och andra liknande myndigheters ENDA roll, är att serva dessa globala företag, vilkas enda policy är att maximera profiten.

  • Och bara 2 personer som dog under den första studien om “vaccinet”. Tror dem ville se lite fler, men tänkt hålla tyst om det. Aldrig i helvete jag skulle ta ett vaccine. Pseudoscience and murder by doctors.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *