Glyphosate/Roundup: Monsantos bekämpningsmedel finns i Européernas urin

publicerad 17 juni 2013
- av NewsVoice

roundup

Chemical, used by Monsanto, found in urine of Europeans – study

Residents of 18 European states have been tested positively to traces of glyphosate, a globally used weed killer, the study says. It remains unclear how the chemical used on Monsanto GMO crops got in people’s bodies.

It turns out that 44 per cent of volunteers had it in their urine, but it is yet unclear how the herbicide got into their systems.

Read more | RT.com June 14, 2013

GMO and Monsanto Roundup: Glyphosate Weedkiller in our Food and Water?

“Historians may look back and write about how willing we are to sacrifice our children and jeopardize future generations with a massive experiment that is based on false promises and flawed science just to benefit the bottom line of a commercial enterprise.” So said Don Huber in referring to the use of glyphosate and genetically modified crops. Huber was speaking at Organic Connections conference in Regina, Canada, late 2012.

Read more | Globalresearch.ca June 16, 2013


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vilka andra gifter finns inte i allas våra kroppar?

  Vilka långtgående konsekvenser blir det av alla de tillsatser som finns med i den mat – vi ovetande stoppar i oss?

  Vilka DNA-konsekvenser får den här typen av agerande för människor och den boskap vi i slutändan äter upp?

  – I långa loppet, bara för att somliga i det kortaste ekonomiska perspektivet skall kunna berika sig extra mycket i nutid?

  Hur många riskkapitalister är inblandade i att blanda bort “korten” för okunniga maktmänniskor – vilka endast lever med inställningen att “det bara är nästa val och dess konsekvenser – oberoende av i vilka länder de än är med och styr och ställer – som de lever för ….”

  Känslan av makt berusar dem, vilka drabbats av denna åkomma – “Efter oss Syndafloden” – uttrycket som Franska Revolutionens ledande företrädare använde sig av för att själva få ta över efter alla de hade nackat huvudena av …

  • Vi har förstås massor av kemikalierester lagrade i våra organ, vävnader och i hjärnan – och ska framtidens barn överhuvudtaget kunna leva på den här planeten, måste det sättas stopp för det syntetiska vansinnet!

   Bara häromdagen var det en äldre bekant (hon har en pytteliten trädgård) som frågade mig om jag använde Roundup i trädgården och om jag tyckte det var bra. Hon hade det på sin ‘handlelista’. Efter vårt samtal strök hon det ..eftersom hon tycker om småkrypen och allt annat som lever i hennes lilla täppa. Jag fick nästan slag ..bara vid tanken att massor av okunniga människor säkert har dunkvis av detta farliga gift i sina trädgårdsskjul – USCH!

   Se här hur otäckt det är i USA. När kommer EU att befinna sig i samma situation ..eller är vi redan där??!! …”TOXIC SHOCK – Late last week, a story broke that revealed glyphosate — the chemical name of Roundup herbicide — multiplies the proliferation of breast cancer cells by 500% to 1300%… even at exposures of just a few parts per trillion (ppt).”
   http://www.naturalnews.com/040808_glyphosate_breast_cancer_drinking_water.html

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *