Mass Protests Around the World Challenge Government Corruption

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 juni 2013
- NewsVoice redaktion

massprotests.photo.NBCNewsTHRIVE MOVEMENT. “People all over the world are waking up, speaking up and linking up! In this audio recording from a call with THRIVE Movement staff members, filmmaker Foster Gamble highlights inspiring news stories of citizens uniting around the world, overcoming “Eminent Domain,” funding independent media, and refusing the EU in Iceland.”

Listen to audio at Thrive Movement web site


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *