Brandon Raub arrested for Anti-Obama Views on Facebook (and put in a mental hospital)

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 juni 2013
- NewsVoice redaktion
Brandon Raub - Privat foto

The NSA is systematically monitoring the Internet posts and telephone conversations of U.S. military returning from Afghanistan, according to a civil-liberties attorney.

Photo: www.tumblr.com

Brandon Raub - Privat foto
Brandon Raub – Privat foto

“As WND reported last week, Whitehead and the Rutherford Institute in a lawsuit filed in the U.S. District Court in Richmond, Va., are representing Marine veteran Brandon Raub, 27, who was arrested by FBI and Secret Service agents for comments he made on Facebook expressing dissatisfaction with the present direction of the U.S. government.”

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *