World Bank Whistleblower Karen Hudes Reports on Corruption

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 5 juni 2013
- Torbjörn Sassersson red.
Karen Hudes, World Bank Whistleblower

Senior Counsel for the World Bank legal department reports corruption to US Congress, the World Bank’s other member countries, and the public.

In 2007 Karen warned the US Treasury Department and US Congress that the US would lose its right to appoint the President of the World Bank if the current American President of the World Bank did not play by the rules.

Karen Hudes studied law at Yale Law School and economics at the University of Amsterdam. She worked in the US Export Import Bank of the US from 1980-1985 and in the Legal Department of the World Bank from 1986-2007. She established the Non Governmental Organization Committee of the International Law Section of the American Bar Association and the Committee on Multilateralism and the Accountability of International Organizations of the American Branch of the International Law Association.

Twitter: Twitter.com/KarenHudes

Homepage: Kahudes.net

US Department of Justice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Karen Hudes
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *