UAP Cover-Ups Must End, Moonwalker Edgar Mitchell Says

6
172

Edgar-MitchellBLOOMBERG. On Feb. 5, 1971, Edgar Mitchell became the sixth of only 12 men to step on the moon. Of that elite dozen, which included Buzz Aldrin and the late Neil Armstrong 44 years ago this week, Mitchell is the only one to go on record about his controversial belief in extraterrestrial UAP:s and of a possible government cover-up.

”Mitchell, 82, is no dummy. While on active duty as a test pilot for the U.S. Navy, he completed an M.S. in aeronautical engineering at the U.S. Naval Postgraduate School and a doctorate in aeronautics at the Massachusetts Institute of Technology. Mitchell also served in combat during the Korean War as a fighter pilot. In 1970, he was awarded the Presidential Medal of Freedom.”

Read more

 
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

6 KOMMENTARER

  1. Soldat, dekorerad och utbildad på hög nivå inom rådande utbildningsväsende. Klart det inte finns minsta tvivel om att han talar sanning.

    Återigen talar vi om ”belief”, dvs övertygelse. ”Proof” önskas. Alternativt ”evidence”.
    ”Possible cover-up” är också en liten sak som får en att fundera.

  2. UFO och ETs är lämpliga att skylla på när det visar sig att kärnvapen inte fungerar, och aldrig har fungerat. ETs kan användas som enande kraft, antingen för eller emot desamma. Så många som pratar och så lite bilder…märkligt.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här