Doctored – A Documentary about Fake Medicine and Big Pharma

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 juli 2013
- NewsVoice redaktion

doctoredDoctored is the shocking documentary [DVD] about the monopolization of our medical system.  Why does a visit to a doctor usually end with prescription drugs and expensive medical procedures?  Americans encounter an increasingly expensive medical industry, yet the result is a very unhealthy population. 

Everyday patients hear the following diagnosis:

“Your back pain will require SURGERY”

“Without these pills, you face life-long PAIN” 

“Your child’s behavior requires MEDICATION”

That’s what the doctor tells you, but who tells the doctor what to say?

A visit to the doctor can be traumatic enough. Now we learn about the “influencers” – the people you never see, but whose job it is to turn you into a compliant, pill popping, revenue generation unit. And at all costs.  Doctored reveals the unseen tactics of these “influencers” in an investigation that leads to the highest levels of the American Medical Association (AMA) and reveals an alarming portrait of deception and criminality.

Along the way we wonder:

 • Is much of what we “know” about modern medicine just slick marketing from companies that profit from our pain?
 • Why aren’t we being told about the successes of natural therapies?
 • Why do so many people think chiropractors are “quacks,” nutritional supplements a waste of money, and acupuncture a fringe therapy?

Is it because the “Medical Monopoly” spends millions a year attacking, ridiculing, and trying to discredit these natural therapies? The answers are almost beyond belief, until Doctored takes us into the courtroom with five chiropractors who, having been labeled “an unscientific cult,” fought back and won a landmark verdict.

Their heroic story forms the backdrop of one of the most personally compelling documentaries ever. Because of their bravery, the medical industrial complex is no longer blocking access to safe natural alternatives, pill popping is giving way to smarter preventative care, and purveyors of sickness are being shoved aside, resulting in a healthier life for all.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Dr Robert Atkins, MD, säger i ett uttalande att:
  ”Det finns flera botemedel för cancer. Men det finns inga pengar i dem.
  De är naturligta, effektivta och billigta.
  Men vi föredrar att ta in miljoner $ för forskning och för att producera dyra giftiga läkemedel som kan patenteras och skapa mer ohälsa då detta är biljetten till framgång och stora pengar för dem som arbetar med cancer industrins falska krig mot cancer”

  http://www.pakalertpress.com/2013/05/05/the-cancer-industry-does-not-want-a-cure/

 • Glömde tillägga att jag själv har regelbunden kiropraktisk behandling – av en, trots väldigt ung(!), fantastiskt duktig kiropratktor. Tack och lov för dem som arbetar med (och ‘lyssnar’ till) kroppsliga terapier – så att vi slipper ta en massa piller som stör balansen i, framförallt, kroppens körtelsystem!

 • Om de inte snart kommer att falla på eget grepp – är världen mer ur led än någonsin. Jag har väntat på läkemedlesföretagens fall (..från hög höjd!) i över 30 år och nu börjar jag bli mer än lindrigt otålig!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *