Fnurra på tråden

publicerad 4 augusti 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

Ibland får man till kommentarer som känns bra så här är några aktuella som sparats.
Kommentar till en vän som upprörs över religiös homofobi

Kärleken är gränslös och om Gud finns så inte straffar denne gud kärleken. Det kan bara dogmatiska mycket små människor göra oavsett ateister eller annan trosuppfattning. Putin och de ryska ivrarna tror jag inte är särskilt religiösa, bara skrämda homofober med mycket makt.

Kommentar till vänner i kärleksbekymmer

Ingen kan som den man har närmast både sänka och lyfta med ett ord, en liten lapp, en vänlig handling. Kärlekens budskap är ett och detsamma hur det än visar sig. Allt annat är otrygghet och tillkortakommande.

Börje Peratt


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *