Ian R. Crane: Syrien början på fortsatt erövringskrig mot Mellanöstern

7

Ian R. Crane“On Thursday 29th August 2013, David Cameron recalled the UK Parliament to seek a mandate to launch another illegal war upon the Sovereign Nation of Syria. Without absolute, irrefutable evidence that Assad was responsible for unleashing the recent chemical weapons attacks, any MP voting in support of military action, would surely be guilty of commiting a heinous war crime?”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
ruben
ruben
Gäst
2 september 2013 kl 16:55

Tack för de varma kloka orden Mayne Sundewall-Hopkins!

Anders! Tack för svaret och; jo jag förstår dej. Jag litar ( för ofta kanske ) att alla läser mellan raderna ( ser/känner hela tanken utan enskilda ord ). Visst vill man försöka acceptera att det finns många som inte läser så och att det då inte alltid behöver ligga något smolk bakom det.
Ha det så gott!

Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
1 september 2013 kl 17:56

Hej Ruben och Anders!

Tack Ruben för att du ‘drog vapen’ ..igen (så slapp jag). 😉

Ruben har förstås rätt i att jag varken är impad eller avskräckt av Anders ‘skall’. Jag tyckte också att Anders ‘rackade lite’ i onödan – men accepterar att några kan ha svårare att läsa mellan raderna än andra. Och visst vore det en förlust i diskussionerna på NewsVoice (och andra forum) om läsare avstod från att kommentera på grund av vad som ofta verkar vara simpla missförstånd. Voffares agenda lämnar jag därhän ..’best ignored’!

Det är trots allt lättare att sitta mittemot varandra och prata. I skrift missar vi tyvärr små (ofta avgörande) detaljer – som tonläge och mimik etc. (..för att inte tala om glimten-i-ögat humor!). 😉
Därför är det också extra viktigt att försöka att läsa mellan raderna (att inte ‘jump to conclusions’) och att acceptera varandras olika åsikter och inte minst olika förståelse av ämnet som diskuteras. Oavsett kunnnighet i ett ämne har man naturligtvis rätt att ha en åsikt och att uttrycka den i diskussioner. Jag accepterar fullt ut att alla har den rätten.

Jag har sett att Ruben och jag ofta tycker (ungefär) lika i olika diskussioner på nätet. Anders vet jag däremot inte mycket om, eftersom Anders är rätt fåordig av sig. Detta behöver ju föralltivärlden inte betyda att Anders inte accepterar mina (eller andras) åsikter. Men risken finns ju att några få rappa ord kan bli uppfattade som aggression.

Jag tror inte på det gamla talesättet att ‘anfall är bästa försvar’, utan föredrar det mer positiva ‘låt oss vara vänner’ 🙂

Bästa hälsningar, Mayne

anders
anders
Gäst
1 september 2013 kl 07:57

Jag rackar inte ner, jag försöker förstå vad hon säger. Som jag läser det står/stod valet mellan intervention och att avstå. Jag kunde inte riktigt följa vad som åsyftades.

Det är jag som inte förstår, inte som jag rackar ner. Tråkigt att du inte läser mina frågor precis för vad de är.

ruben
ruben
Gäst
1 september 2013 kl 01:20

Anders! Sluta nu hacka ned på kommentarer som förmedlar ett fritt personligt uttryck. Jag irriterar mej verkligen på det! Du liknar ibland en VoF representant som är ute för att tysta ned mänskliga fria tankar. Om du inte förstått vad du gör är du förmodligen förlåten så småningom, men bara om du sansar dej! Nu tror jag inte Mayne Sundewall-Hopkins är speciellt imponerad eller avskräckt av dej, men andra värdefulla tänkare kanske blir det. Visst vore det synd?

Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
31 augusti 2013 kl 17:50

Betr. ‘pest eller kolera’…
Krig, vare sig det gäller erövringskrig eller inbördeskrig, leder till fruktansvärda följder för civilbefolkningen.
För andra leder krig till inkomster.

anders
anders
Gäst
31 augusti 2013 kl 10:36

Varför ser du detta som ett val mellan pest och kolera?

Det ena innebär erövringskrig, det andra inte.

Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
30 augusti 2013 kl 19:04

Det tycks som om politikerna i UK har börjat att lyssna på gräsrötterna iallafall. Hörde på nyheterna att regeringen mottagit massor av email men inte ett enda ett som var positivt till Cameron’s förslag! Dessutom gick det inte att ignorera de många petitionerna. Vi ser ‘time and time again’ att det visst lönar sig att skriva på petitioner!

Får ‘det stora landet i väster’ som de vill beträffande Syrien, kommer det att bli samma resultat som i andra länder de ‘lagt under sig medelst trade’ (Sverige inkluderat! Det är ingen tillfällighet att Obama plötsligt blivit intresserad av att besöka Sverige).
Det kommer att växa upp, snabbmatskedjor, som svampar ur jorden, från ena änden av landet till den andra – följt av GMO-odlingar kors och tvärs (..som i Sverige redan!).
Och så får man ytterligare en befolkning som kommer att bli beroende av deras syntetiska mat och ditto drycker och som naturligtvis också kommer att behöva medicineras ‘från vaggan till graven’!
Vad väljer vi – pest eller kolera?? ..suck.. 🙁