New York Times: How Laura Poitras Helped Snowden Spill His Secrets

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 augusti 2013
- NewsVoice redaktion

Laura Poitras

“This past January,Laura Poitras received a curious e-mail from an anonymous stranger requesting her public encryption key. For almost two years, Poitras had been working on a documentary about surveillance, and she occasionally received queries from strangers. She replied to this one and sent her public key — allowing him or her to send an encrypted e-mail that only Poitras could open, with her private key — but she didn’t think much would come of it.”

By Peter Maass | August 13, 2013

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *