Report: US aims to attack Syria on Saturday Aug 31, 2013

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 augusti 2013
- NewsVoice redaktion

INFOWARS. A reporter with Israel’s most widely read newspaper has been told by defense establishment officials that a US-led attack on Syria will begin on Saturday and end when Barack Obama meets Vladimir Putin on Wednesday.

Text: Paul Joseph Watson | Infowars.com | August 29, 2013

In a related story, U.S. Ambassador to Israel Daniel Shapiro has promised a “strong and serious response,” to Assad’s alleged chemical atrocity last week, despite American officials admitting to the New York Times that there is no “smoking gun” that directly links President Assad to the attack.”

Read more


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Syria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *