Vatikanens makt i världen – Del 2

publicerad 10 augusti 2013
- Ivan Björn

VatikanenGenom en förfalskning av ett dokument har påve Stefan II (752-757) uppmuntrad erövringen av Italien av Pepin som accepterade de besegrade landområdena som påvlig egendom. Hela vår Västvärld är grundad på kontrakt. Detta härstammar från Vatikanen och gäller fortfarande idag.

Text: Ivan Björn | Foto: Photogallery.va

År 1213 har påven Innocentius III skrivit ett avtal med den engelska kronan. I denna står det ”Eftersom Jesus Kristus är frälsaren för vilken denna Värld och Universum är skapad så är allt denna frälsares egendom. Allt liv som finns på Jorden och i himmelen tillhör Jesus Kristus, men eftersom han inte är närvarande här, är det nödvändigt att Påven ersätter honom.” – det är giltig lag även idag! På så vis har påven bestämt att han äger hela världen och universum. Detta återspeglas i diverse encyklikor (hos den humana sida av kyrkan), där påvarna påstår att Jesus Kristus har frälst ALLA utan att fråga om lov om man överhuvudtaget vill bli frälst!

På detta sätt är Jorden påvens egendom som han förvaltar åt Jesus. Denna egendom har blivit trust så att kungliga huset i England har blivit förvaltaren av denna egendom. Och därför är Kungen av England Kungarnas Kung och Herrarnas Herre. Därför har påven även idag en ståndpunkt att det är han som äger världen. Och så förblir det tills Jesus kommer tillbaka. Vid kröning av Englands kung säger ärkebiskop ungefär så här: Kungen av England accepterar sin roll som Kungarnas Kung och Herrarnas Herre tills Jesus återkomst.

Kyrkan är också grunden för internationell sjölag av ”högre vatten” vilken reglerar alla affärer i världen och är den grund som affärsavtal och penningpolitik står på enligt Jordan Maxvell. (se video med Jordan Maxvell länken längst ner tid 1:23) Detta bekräftas av Eric John Phels i boken Vatikanska Lönnmördare ”Sårad hemma hos mina vänner” Här följer ett brev skriven till påve:

BREV TILL PÅVE PIUS X, Nr. 1.

Ämne: påvlig intrig, inkräktande, och biskoplig vandalism, som illustreras av fallet med ’den högvärdige’ John Baptist Purcell, Ärkebiskop av Cincinnati, Ohio, U. S. A.

’Ers helighet: ‘

’Jag vänder mig gärna direkt till er, faktiskt inte därför att jag i minsta mån betygar min underkastelse inför er myndighet, i det andliga eller världsliga, utan därför att jag anklagar er VITA SLAVHANDLARES CHEF, INTRIGERS ÖVERSTEPRÄST

– för att vara urkällan till världsomfattande gissel, ärkestöraren av mänsklighetens fred, religiös och social, den obevekliga fienden till de tre grundläggande principerna för amerikanskt nationellt liv och frihet – samvetsfrihet, yttrandefrihet och pressfrihet. Från Amerika erhåller ni en stor del av de intäkter som används av ert system [införskaffade från Riksbanken och New York-börsen] för att förslava mänskligheten.’

Amerikaner som inte böjer sig för papismens avgudar kan mycket väl fråga sig – Har våra presidenter och vicepresidenter, våra kabinettsledamöter och domare i Högsta domstolen, våra senatorer och representanter utnämnts till sina ämbeten för att spela en så underdånig och så uselt inställsam roll för Roms fulaste syften? [Detta har varit den ordnade amerikanska situation sedan mordet på president McKinley (1901) till George W. Bushs fascistiska presidentskap (2001)] . . . I sitt hat mot en fri, folklig regering som Amerikas, är Rom redo att sluta sig samman med japsarna eller någon annan makt – hednisk [Saudiarabien], ateistisk [Sovjetunionen], eller föregivet kristen [Storbritannien] – för att krossa vår nation.” {39} [Kursivering tillagd]

Jeremiah J. Crowley, 1913

Amerikansk ex-irländsk präst

The Pope – Chief of White Slavers,

High Priest of Intrigue

Text: Ivan Björn

Källor: Michael Baigent: Jesus Skrifterna, Steve Greer: Hidden Truth, Christopher Hitchens: Du Store Gud? Eric Jon Phelps; Vatikanska Lönnmördare ”Sårad hemma hos mina vänner”, Jordan Maxvell – Egypten


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Vatikanen
Stöd NewsVoice 2024
 • Kanske kan följande länkar vara till hjälp: http://itccs.org/

  länk: http://christianism.com/

  länk: http://www.vaticancrimes.us/

  Klickar du på källor i slutet av artikeln kommer du åt Eric John Phelps bok som du kan spara i datorn. Vad beträffar böcker så är boken Jesus Skrifterna – Michael Baigent läsvärt i sammanhanget. Vidare Du store Gud av Christopher Hitchens.
  Läser man Steve Greer: Hidden Truth blir man på två ställen i boken varse om vem som har den verkliga makten!

  Tittar du på dagens värld, så alla besöker politiker Vatikanen. Bush har varit där innan anfallet mot Irak t.ex. Vidare finns David Icke: länk: http://www.youtube.com/watch?v=NTt_ZAwTsRw&list=PLFpbObURvzez5L3xCzhDnuFcoi9FTHKus&index=44

  Jordan Maxvell i Egypten kan vara sevärt: http://www.youtube.com/watch?v=4yN-KFkm3yM&list=PLFpbObURvzex6jrBwru5uOYr_f3K3NKfJ&index=58

  Att bilda sig en uppfattning är en pussel och observationsförmåga. De som verkligen styr syns inte i det offentliga.

 • Jag förstår inte varför en seriös nyhetssida som Newsvoice publicerar sådan här dynga?

  Vatikanen har inte någon nämnbar makt sedan över 150 år tillbaka.

  Däremot finns det en onämnbar etno-religiös grupp som sedan 150 år sedan nästan helt tagit över Väst. Denna grupp äger/kontrollerar de ca 15 storbankerna i världen, samt “centralbankernas centralbank” BIS (Bank for international settlements), samt amerikanska centralbanken Federal Reserve (största centralbanken i världen), samt ca 85 procent av mediahusen (press/radio/tv) i Väst, majoriteten av bokförlagen, majoriteten av musikförlagen, samt Hollywood. Dessutom har de stora ägarintressen i säkerhets- och övervakningsföretagen, matföretagen (gissa hur vi får i oss deras gifter och IQ-sänkande kemikalier), läkemedelsföretagen, samt även konstauktionshusen (bidrar till att haussa upp ful konst och nedvärdera klassisk romantisk konst).

  Jag uppmanar de som vill lära sig mera om denna “onämnbara” etno-religiösa grupp, att gå in på Johan Björnssons blogg (http://johanbjornsson.blogspot.com) och titta under “mest rekommenderade länkar”.

  Däremot finns en annan viktig sak att ta upp ang Vatikanen / Katolska kyrkan, nämligen följande: http://johanbjornsson.blogspot.se/2013/02/katolska-praster-har-laglig-ratt-att-ha.html

   • Ja, det diagrammet blev man ju väldigt klok av…

    Du har inte lite mera källor man kan ta del av? Jag är inte sarkastisk nu i min fråga, utan jag är helt allvarlig i min förfrågan.

    Även den mer vise kan lära sig av den mindre vise (jag menar inte att du inte skulle vara vis, utan jag vill få fram en poäng), då den mindre vise kanske sitter inne på kunskap som den mer vise ännu inte funnit och infogat i sitt sinne. Därmed måste man ha en holistisk syn och vara kunskapssökande och hela tiden vara beredd att ompröva det man hittills funnit vara sant/korrekt.

    Mvh

    Johan Björnsson

    PS: du får gärna även gå in i valfri kommentar på min blogg, och posta svaret (annars kommer jag kanske missa ditt svar här)

    • Jag vill här inskjuta att vi har att göra med frimureri + annat smått och gott, allt kommer på någon nivå (historiskt sett) från Jesuiterna/katolska kyrkan. Och då blir saker och ting mycket annorlunda.
     Rekommenderar en titt på Walter Veiths videor i dessa ämnen. En av dem tror jag jag la i Del 1 av denna artikelserie. Var dock medveten om att Veith är sjundedagsadventist och har SIN tro, vilket gör honom lite jobbig mellan varven. Han har dock unika insikter (och källor) ang. frimureri och KK och är en gudabenådad talare.

 • Instämmer i det att vi håller oss till ämnet. Det här blev för mycket. Det är inte som sagt, huruvida andelen kvinnor överstiger män eller tvärtom. Några har systematiskt sett till att vi är i något slags slaveri pga. det finns riktigt fattiga i världen och visst är det män i första hand som styrt det mesta.

  • Du säger att det inte hör till ämnet, men driver i sista meningen på tesen att det är män som ligger bakom skeenden som styrt oss dit vi är. I ett vidare perspektiv har kyrkan i många urkunder kallats för kvinnan. Och det är den aspekten man inte skall bortse från.

   Det hör till ämnet att inte bara vända på vissa stenar.

   • Men Hallå! “I ett vidare perspektiv har kyrkan i många urkunder kallats för kvinnan.” Och det orsakar för dej problem med tidigare kommentarer? Du kommenterar som en översittare utan insikt, men det kanske du inte inser? Nej försök inte! Lycka till med att vända på alla stenar. Vänd dem inte två gånger bara! Befria mänskligheten från en typ av åsiktsslaveri som sedan hamnar i ett nytt slaveri från en ny huldra av åsiktsvakter, det betackar jag mej för.

    • BLAND ANNAT har kyrkan i urkunderna kallats för kvinnan. Om du skall racka ner på mina inlägg så ta inte meningar ur sitt sammanhang.

     I övrigt har du helt missat de andra inläggen jag gjort. De kvinnor jag berör är inte obetydliga, och Elisabeth II är den enskilt största landägaren i världen. Det är inte en fråga om manligt och kvinnligt egentligen, utan krafter och intentioner. Se detta i en helhet och i ett sammanhang.

     Att bara peka på att det är män som styr är enögt, och täcker i mina ögon långt ifrån det som behövs. Åsiktsslaveriet kan ju även tolkas som att allt manligt är av ondo, och allt feminint är av godo. Något man kan ana sig till i ditt resonemang.

     http://www.youtube.com/watch?v=zZvBknPV6hk&list=PLnzMmEt4pIb9NrDsbC7E5V3-B7V0V6Yag&index=1

     • Jag är inte tillräckligt pedagogisk för att förklara för dej vad jag menar. Du missuppgfattar mej säger jag, för jag säger inte det du vill påstå att jag gör. Om det är medvetetet eller inte vet jag inte. Lycka till

     • Fantastiskt bra video. Har lite då och lite då sedan du postade den hittills sett två timmar och kommer att se alla sju timmarna. Rekommenderas mycket varmt. Vi har låtit oss manipuleras att fängsla oss själva. Det sitter i vårt medvetande.

      • Jo, Passio har hajat en del. Såg själv hans The Matrix-video (finns här i nån annan tråd) och kommer inom kort (eller inom långt) att skriva om detta. Ska se denna också (det är i så fall det blir inom långt… 🙂 )

 • Beträffande “..Vatikanens makt i världen..” är det med all säkerhet huvudsakligen män som håller i tömmarna.

  Och det finns intresse för huruvida andelen män överstiger, eller understiger, antalet kvinnor som står för “..gifterna och den syntetiska kosten (och medicinerna!) som tar ifrån oss vår frihet, samtidigt som vår vackra planet långsamt går under?..” kanske det kan diskuteras i en egen tråd.

  Eftersom denna artikel är så intressant i sig föreslår jag att vi håller oss till ämnet.

 • Tackar också Ivan Björn för att du kastar ljus på det hela.
  Jag förstår vad du menar Mayne Sundewall-Hopkins med “påståendet” män. De är kanske mentalt, mer som inbilska, aggressiva, omogna småpojkar, utklädda till män. Så det är i sin ordning uttrycka det som män tycker jag. Det är väl som de flesta kallar dem ändå. Tycker du hakar upp dej på petitesser anders 😉 Att det kan finnas en och annan kvinna med i den grymma “pojk”leken, förändrar ändå inget i det hela tycker jag.

 • Tack Ivan Björn, för 2 intressanta artiklar. Undra på att skaran av ateister (/humanister) har växt så!!

  Så, från 1213 till 1913 och nu till 2013 – har någonting egentligen förändrats?
  Vem skriver (och till vem?) ett brev ‘idag’ – för att söka befria mänskligheten från förstörelse (läs förslavning!)?
  Vilka har makten i vår tid och, mer betydelsefullt, kommer att ha makten i våra barnbarns barns tid?

  Vilka är männen bakom gifterna och den syntetiska kosten (och medicinerna!) som tar ifrån oss vår frihet, samtidigt som vår vackra planet långsamt går under?
  ‘Den blå planeten’ som vi delar med så mycket annat (redan förslavat!) liv.

  Hur tar vi oss ur ‘rävsaxen’ – nu när religionen inte längre har (verkar ha) makt på samma sätt som tidigare..?

  • Vem påstår att det är män som ligger bakom? Personligen har jag ett öppnare förhållningssätt till just den punkten.

  • Hej Mayne.

   I den här serien om Vatikanen kommer det ytterligare 2 delar till och där borde det finnas svar på en del av dina frågor. Ja, någonting har förändrats och det är vibrationsnivå från Universum och därmed mer och mer besvärligt för människor och system som skapas med vänstra hemisfär. Vidare och det har med detta att göra har även jordens kundalini och vibration förändrats. Men då skulle jag sväva med mitt svar ifrån ämnet om Vatikanen. Människor är idag mer och mer medvetna och allt går mot sin spets. Annars hade vi inte en organisation som ITCCS t.ex.

   Vad beträffar makten så är lösningen på det att man upptäcker sig själv, sitt inre, sin skapar kraft och inte ger större delen av sitt liv åt institutioner och vetenskap som bestämmer vad som är bra, eller inte. Alla är vi unika och vi borde alltid utgå ifrån oss själva. Vilka som har makten kommer att framgå av de två sistnämnda delar. Ja framtiden kommer att förändras för att våra barn och barnbarn som föds har andra energier.

   Så kallat eliten ligger bakom vad som är ”bra” – kosten och medicinerna. Det som är dåligt för människan lyfts fram som positiv och det som är bra förlöjligas. Sedan är det vi sovande massa, som låter sig manipuleras och styras. Eliten drar i snören och vi reagerar. Våra reaktioner består av Vi och DEM, fördömanden, förlöjliganden, utfrysning o.s.v. Hade vi respekterat och skapat ifrån vårt hjärta, så fanns det inga poliser som skulle slå med batongen, inga militärer som dödar, inga vinstgivande och manipulerande system.

   Ur rävsaxen tar vi oss genom att vara MEDVETNA och genom att vi tänker med hjärtat.
   Jag rekommenderar föreläsning av Haniel som är på svenska, där hittar du svaren om förändring, föreläsningen är i tre delar:

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *