BBC: Does gold come from outer space?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 september 2013
- NewsVoice redaktion

Gold-crystals

BBC. The idea that gold came from outer space sounds like science fiction, but it has become well-established – it’s pretty much received opinion in the field of earth sciences. How did this bizarre theory take hold, and is it here to stay?

“Gold, an unusually soft metal, wasn’t any match for the steel of the Spanish. But the Native Americans may well have been right in believing the element was otherworldly.”

Read more | Image: Wikimedia Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: gold
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *