FBI: Washington Navy Yard Gunman said Electronic Brain Attacks drove him to Violence

2
198

FBI: Washington Navy Yard GunmanWASHINGTON. The man who killed 12 people at the Washington Navy Yard 10 days ago left behind electronic documents saying that the government had been attacking his brain for the past three months using “extremely low frequency” electromagnetic waves created by the Navy, and that was the reason he needed to lash out, senior law enforcement officials said on Wednesday.

Read more  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

2 KOMMENTARER

  1. Kontrollen av den mänskliga hjärnan och Artificiell Intelligens (AI) – är det absolut värsta hotet mot människan idag; projekt som The Human Brain Project och liknande, får de flesta andra problem på jorden att smälta undan eller framstå som tämligen små eller t o m futtiga.

    Kontrollen av den mänskliga hjärnan handlar om människans ska ha någon fri vilja eller om vi bara ska tillåtas att vara laglydiga konsumenter.

    De flesta journalister och reportrar är inte tillräckligt intelligenta eller framsynta för att inse fakta, många av dem är direkt naiva och fungerar endast som lydiga redskap för makteliten. De måste tvingas att skriva om ämnet. Här behövs en journalistisk tändsticka som får bålet att brinna. Detta innan det är för sent.

    Detta inlägg postades i Uncategorized den september 28, 2013.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här