Poll: Americans have negative view of Obama on Syria, Iran

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 september 2013
- NewsVoice redaktion

Pres-Obamas-Handling-of-Relations-with-Iran

CBS News. As President Obama took to the world stage Tuesday addressing the United Nations General Assembly, a new CBS News/New York Times poll shows that more Americans disapprove than approve of how he is handling Syria, Iran and foreign policy, in general.

Read more

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: ObamaSyria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *