Pulitzer Prize-winning journalist Seymour Hersh says raid on Osama Bin Laden is hoaxed

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 september 2013
- Torbjörn Sassersson red.

Seymour HershSeymour Hersh says that raid which killed Osama Bin Laden in 2011 is ‘one big lie’. He says the US media is too ‘afraid’ to dig up the truth. It’s time to shut down news networks like NBC and ABC, Hersh says. He also suggest 90% of the mainstream editors should be fired for not doing a proper job.

“In an interview with The Guardian published today, Hersh savages the US media for failing to challenge the White House on a whole host of issues, from NSA spying, to drone attacks, to aggression against Syria.” / Dailymail.co.uk

Read more in Dailymail.co.uk

And there is more.

Osama Bin Laden raid exposed as a complete lie by Pakistani National TV

“Before you believe “your” government’s lies about Syria, remember “your” government’s lies about Saddam Hussein’s “weapons of mass destruction.” Remember Washington’s lies about the Gulf of Tonkin that unleashed the Vietnam war. Remember the lies about Gaddafi and Libya. Remember the lies about 9/11, the lies about the murders of JFK, Robert Kennedy, and Martin Luther King.” / Veteransnewsnow.com

Read more in Veteransnewsnow.com

Rewrite: Torbjorn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Usama Bin Laden dog redan i december 2001 pga sviktande hälsa enligt egyptiska tidningar,
  Orsaken att president Obama för några år sedan meddelade världen att man dödat Bin Laden är att just då kom en avslöjande bok om Obamas falska födelseattest.
  James Corsis bok Where´s the birth certificate? kom precis i de dagarna och man lyckades till 100 % att dränka den nyheten genom en påhittad världsnyhet som tog udden av Corsis bok.
  Det märkliga är att Obama för flera år sedan erkänt att han inte är född i USA.
  Det är inför ett gäng studenter innan han blev president. Videon finns på You Tube.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *