RT.com: NSA pays major telecom companies for access to data networks

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 1 september 2013
- NewsVoice redaktion

NSA,   RT.comRT.com. In the appearance of a quid pro quo, the NSA dishes $278 million to major US companies for access to their communication networks that scoop up large volumes of both foreign and domestic bound data.

“The fact that the government is paying money to telephone companies to turn over information that they are compelled to turn over is very troubling,” Marc Rotenberg, executive director of the Electronic Privacy Information Center, told the Post.

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *