Socialstyrelsen vill massvaccinera gravida trots bristande vetenskap

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 7 september 2013
- NewsVoice redaktion
Vaccinspruta - Foto: Andres Rueda, Public domain, Flickr.com

Marknaden för potentiella vaccinmottagare ökar stadigt. Det finns ständigt försök att ta fram nya vacciner mot olika sorters allergier, högt blodtryck, mot canceråterfall, astma m.m. Men varför tar man inte fram vaccin mot de sjukdomar som verkligen skördar en massa människoliv, exempelvis Denguefeber och afrikansk TBC?

Allt fler vacciner läggs till barnvaccinationsprogrammet och målgruppen för de olika vaccinerna dras åt att i slutändan omfatta alla. Influensavaccinet som från början omfattade äldre människor, vårdpersonal och människor som har nedsatt immunförsvar ska nu även ges till gravida med motivering att de har ett försämrat immunförsvar och det kan vara jobbigt att drabbas av en lunginflammation med stor mage. Detta enligt P4-nyheten”Gravida bör vaccinera sig enligt nya råd”.

Men kommer då dessa gravida att bli hjälpta av ett vaccin?

Läs mer

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • När jag försöker länka mig vidare från ingressen genom att trycka på “Läs mer” så händer ingenting.Varför?

  • Socialstyrelsen vill i FN:s regi (WHO) vaccinera ihjäl den svenska etniska befolkningen. Det förstår man nu om man följer med i vaccineringshysterin.

    Man kan konstatera att de inflyttade folken från MENA-länderna inte vill och inte heller ålägges av socialstyrelsen och andra relaterade myndigheteratt att vaccinera sig. Varför? Ja MENA-folkslagen är de som skall ersätta de etniska svenskarna när dessa dött ut. Allt enligt “planen” som energiskt drivs av de svenska och globala kulturmarxisterna.

    Arne

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *