Tidningen Mat & Hälsa läggs ner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 september 2013
- NewsVoice redaktion

Mat & HälsaTidningen Mat?&?Hälsa läggs ner. Jag vill passa på att tacka alla våra entusiastiska och engagerade läsare. Men även samarbetspartners och annonsörer. Samt medarbetarna som bidragit till att skapa Sveriges bästa specialtidning med fokus på lågkolhydratkost och hälsa.

Oavsett om du hängt med från starten för ett och ett halvt år sedan eller om du nyss upptäckt tidningen så är det du, som har mat och hälsa som ditt stora intresse, som stått i centrum.

Vår ambition har varit att bjuda på en unik och kvalitativ mix av inspiration och fördjupning – de bästa reportagen, intressantaste intervjuerna, godaste recepten och nyttigaste tipsen.

För när första numret av Mat?&?Hälsa kom ut kändes det direkt att tidningen var efterlängtad och att den fyllde ett viktigt tomrum. Vi får fortfarande stående ovationer från läsarna. Men tyvärr har vi inte lyckats locka annonsörer i tillräckligt stor utsträckning och det är anledningen till att vår ägare Aller media beslutat om nedläggning.

Det har varit enormt roligt och givande att få arbeta med Mat?&?Hälsa. Som redaktör och mamma för tidningen känns det som att lämna en underbar familj. Vemodigt såklart. Men allt gott har ett slut.

Tillsammans har vi gjort en fantastisk resa och avslutar med flaggan i topp. Eller vad sägs om följande innehåll?

  1. Berättelsen om Annika, elvabarnsmamman som gick ner 66 kilo med LCHF. Hon är ett levande bevis på att SBU-rapporten om fetma stämmer.
  2. Mötet med Antikrundans Anne Lundberg som springer för att få mer kraft.
  3. Bästa mattipsen för att klara 5:2-dieten.
  4. Den läckraste höstmaten med viltrecept av Leif Mannerström och Åse Falkman Fredriksons godaste kycklingrätter. Och mycket mer.

FAKTA: 8 nr/år, snittupplaga 15 000 ex (hälften lösnummer/hälften prenumeranter)
Vad händer nu? Tidningen finns ute i butik fram till 26 november. Du som är prenumerant erbjuds tidningen MåBra i stället. Ta kontakt med vår kund­service på 042-444 30 38, vardag kl 8–16, om du har frågor angående din prenumeration.

Matochhalsa.se

På jakt efter äldre nummer? Trots att Mat & Hälsa läggs ner finns det fortfarande möjlighet att köpa äldre nummer av tidningen. Totalt har Mat & Hälsa kommit ut med elva nummer sedan starten i april förra året. Fem nummer 2012 och sex nummer i år, inklusive detta nummer. Nästan alla nummer finns att köpa utom nummer 01/2013 som är slut. Tidningarna kostar 49 kronor/styck plus porto. Ta kontakt med vår kund­service på 042-444 30 38, kl 8–16.

Håll kontakten! Över 3 ?100 personer gillar Mat?&?Hälsa på här

Både Mat & Hälsas hemsida och Facebooksidan lever kvar – vi håller kontakten!

Text:Anne Aobadia, redaktör Mat & Hälsa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq