LA Times: The SPA as a spiritual place

  0
  161

  SPA-relax

  Alene Dawson, LA Times: ”SPAs can be inspirational places where I’ve seen many people have transformational experiences. With people not going as much to church, spas are a natural place to have some of these experiences,” says Susie Ellis, who has worked 40 years in the spa industry and is president of SpaFinder Wellness, a marketing company.

  Since ancient times, rituals such as fasting and cleansing have been used to shape the body ”so as to attune it with the divine and experience a spiritual connection,” says Mayra Rivera Rivera, an assistant theology professor at Harvard Divinity School.

  Read more in LA Times

   
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här