LA Times: The SPA as a spiritual place

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 oktober 2013
- NewsVoice redaktion

SPA-relax

Alene Dawson, LA Times: “SPAs can be inspirational places where I’ve seen many people have transformational experiences. With people not going as much to church, spas are a natural place to have some of these experiences,” says Susie Ellis, who has worked 40 years in the spa industry and is president of SpaFinder Wellness, a marketing company.

Since ancient times, rituals such as fasting and cleansing have been used to shape the body “so as to attune it with the divine and experience a spiritual connection,” says Mayra Rivera Rivera, an assistant theology professor at Harvard Divinity School.

Read more in LA Times


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: SPA
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *