Vill du vara med i “What the doctors don’t tell you”?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 oktober 2013
- NewsVoice redaktion

wddty3Vill du berätta din historia i tidningen WDDTY? Redaktören Bryan Hubbard söker personer som gått till ett sjukhus och blivit sjukare eller alternativterapeuter som vill berätta om ett framgångsfall. 

Bryan Hubbard fortsätter med sina egna ord:

Would you like to be featured in a future issue of What Doctors Don’t Tell You (WDDTY) magazine?

You could be if:

 • You’ve come off worse from an encounter with medicine, or
 • You’re an alternative practitioner with a successful case study you can tell us about.

In both cases, we will need to include your name and photograph. If you are an alternative practitioner, we will want to interview the patient, and also include his or her name and photograph.

So what are we looking for?

You’ve come off worse from an encounter with medicine: This could be your story or a relative’s (and we assume they would be happy to be featured). It could be a wrong diagnosis, a bad reaction to a drug, a surgical procedure that went wrong or anything that would qualify as ‘My Medical Horror Story’.

You’re an alternative practitioner: Here we are looking for success stories, especially of chronic conditions that conventional medicine isn’t reversing. It could also be an insight where you have ‘joined the dots’ and shed new light on a health problem.

In either case, please send a quick outline of your story to: gemma[at]wddty.co.uk


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Nu kanske jag äntligen får chansen att “publicera” min historia ! Om det nu bara kan bli en likadan “grej” på svenska. Jag lovar, den är läsvärd ! Den handlar om hur jag gick från sjukvård till friskvård och naturterapeut, som jag arbetar som sedan 15 år. Så kom igen och öppna en sådan sida den som kan ! Och se fram emot en god historia att börja med !:-)

 • Fantastiskt bra initiativ! Synd bara att det hela är på engelska och inte här i Sverige.

  Torbjörn, kan du inte göra en liknande grej här på Newsvoice?
  En flik med berättelser från folk som blivit friska när de gått över från skolmedicin till alternativmedicin, det vore nåt som skulle locka hit ännu fler läsare 🙂
  Det vore kanon!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *